註冊 登入

[淘寶] 有冇人用過神州集運?

發貨比較慢 ,每次都兩三日先到自取點

精選樓盤
引用:
原帖由 cheungchau.c9 於 2017-12-5 03:26 PM 發表

不要用4px,雙11的貨,追了多天仍未出庫。
甘慘 係唔係未上架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dekilee 於 2017-12-5 04:23 PM 發表

發貨比較慢 ,每次都兩三日先到自取點
正常應該係幾耐時間?(付運費到自取點)

回覆 引用 TOP

我星期一下午4點比錢,當晩發貨,今天到了觀塘自提點,可以取貨。

回覆 引用 TOP

我想問 神洲呢
我D野寄左去佢個倉 簽收左
但係神洲網上個 貨品狀態 仲未入庫?

間野又成日計體積,敏感專線掠水,其他集運都運到液體,又唔見人地要收多啲運費

引用:
原帖由 Tsang Peter 於 2017-12-4 12:59 PM 發表

1年前我用過呢間集運,總值400元,合併後體積大約40x50x50cm,實際不過4kg,自取,運費要收2佰多元,實數不記得,如細體積可能會收正常價。
神州係雙十一連一個手機殼都計人體積重

引用:
原帖由 00jacky00 於 2017-12-16 04:17 PM 發表

我想問 神洲呢
我D野寄左去佢個倉 簽收左
但係神洲網上個 貨品狀態 仲未入庫?
我都試過甘,但通常第二日就見到入左庫;問過客服,佢哋話係因為速遞自己簽收左 但其實未到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b589530 於 2017-12-16 10:50 PM 發表

間野又成日計體積,敏感專線掠水,其他集運都運到液體,又唔見人地要收多啲運費
甘你有冇推介邊間好啲牙?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可伶 於 2017-12-16 11:39 PM 發表

神州係雙十一連一個手機殼都計人體積重
包裝得好大件

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b589530 於 2017-12-16 10:50 PM 發表

呢間嘢勁掠水,啲貨全部重量都報大數,計體積重準則又勁離譜,服務態度超差,十年都未到......

回覆 引用 TOP

1個字-垃圾
慢, 送貨串, 永不錄用

回覆 引用 TOP

已經放咗我四次飛機了,7月12號話送,直到今天8月2號,今天又請咗假等,但仲未有電話打嚟,客戶服務一次推一次,火都嚟!
我訂的是三件傢私送上樓的

回覆 引用 TOP

沒人比提議,那間比它好。

回覆 引用 TOP

上個月尾用過兩次(自提),一般咯

一次買幾個電批(用敏感通路落,首重同續重各比多一蚊),另一次買運動用品,兩三日到貨

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。