註冊 登入

[角色扮演類] 香港VIP PASS出現過既道館(1月8日更新)

香港VIP PASS出現過既道館(1月8日更新) E-mail 此主題給朋友

香港VIP PASS出現過既道館
如果有其他道館我冇加既
麻煩大家都分享下中過既塔而我又冇打出黎
或者邊個塔重覆出左好幾次
我再加上去

派PASS條件:
派PASS前一星期內有打過該道館既任何BOSS(不計算餵食,坐館,打館)

該道館徽章越高
中獎機會越大

升道館徽章計算方法:
拆館: 對戰寵既CP除返100就係打館時獲得既EXP
餵食: 每粒莓加10 EXP
   每隻寵只可餵食十次
   半小時只可餵食十隻不同既寵
打RAID BOSS: 每隻1000 EXP

該道館派pass後會封館(即係打超夢夢前都唔會出任何boss)

先POST九龍區出現過VIP PASS道館
為方便大家種票同預測下期派VIP PASS既道館
同顏色為一個區域
一個區域只會出一個超夢夢道館
黃色格為新道館

精選樓盤
港島市區gym:

回覆 引用 TOP

荃灣、青衣gym:

屯門、元朗、天水圍、落馬洲gym:

大埔、上水、粉嶺市區gym:

馬料水、馬鞍山、沙田區gym:

其他地方既gym:

預留帖................

回覆 引用 TOP

辛苦晒, 支持

回覆 引用 TOP

Hong Kong Velodrome (將軍澳香港單車館公園)
The Glowing Wall (坑口文曲里公園)
Tennis Ball (寶琳寶翠公園)

引用:
原帖由 pc_sweet 於 2017-12-20 10:51 AM 發表

Hong Kong Velodrome (將軍澳香港單車館公園)
The Glowing Wall (坑口文曲里公園)
Tennis Ball (寶琳寶翠公園)
今晚返去先加到
唔知做乜公司網絡改唔到帖= =

引用:
原帖由 ★·°古仔 於 2017-12-20 11:00 AM 發表

今晚返去先加到
唔知做乜公司網絡改唔到帖= =
古仔師兄,
灣仔公園噴水池
灣仔 Pak Tai Temple

謝謝分享。

回覆 引用 TOP

多謝分享, 

問題係佔唔到GYM.....

回覆 引用 TOP

請問要如何在道館出現才會被N記抽選?
打5星Raid不算, 要打 1至 4 星 才算?
打Gym 算不算 (坐館) ?
轉道具 算不算? 謝謝。

引用:
原帖由 秋天火百合 於 2017-12-20 01:48 PM 發表

古仔師兄,
灣仔公園噴水池
灣仔 Pak Tai Temple
唔該曬

引用:
原帖由 ★·°古仔 於 2017-12-20 04:08 PM 發表

唔該曬
你幾時過嚟打超塔

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。