註冊 登入

[角色扮演類] 香港VIP PASS出現過既道館(1月8日更新)

引用:
原帖由 秋天火百合 於 2017-12-20 04:11 PM 發表

你幾時過嚟打超塔
你想去打Pak Tai Temple?
16:42開4星

精選樓盤
引用:
原帖由 peterlee262000 於 2017-12-20 03:29 PM 發表

請問要如何在道館出現才會被N記抽選?
打5星Raid不算, 要打 1至 4 星 才算?
打Gym 算不算 (坐館) ?
轉道具 算不算? 謝謝。
打1-5星都算
只係計打BOSS
轉道具或打道館只會計升道館LV
唔會有份抽卷

引用:
原帖由 秋天火百合 於 2017-12-20 04:11 PM 發表

你幾時過嚟打超塔

金紫荊開兩場5星
都係超夢夢塔黎
你去打?

引用:
原帖由 ★·°古仔 於 2017-12-20 04:13 PM 發表

打1-5星都算
只係計打BOSS
轉道具或打道館只會計升道館LV
唔會有份抽卷
想問下是否一定要金章GYM先有機會嗎

引用:
原帖由 free2penny 於 2017-12-20 04:25 PM 發表

想問下是否一定要金章GYM先有機會嗎
金章只係機會大D
有打過都有份抽既

引用:
原帖由 ★·°古仔 於 2017-12-20 04:14 PM 發表

金紫荊開兩場5星
都係超夢夢塔黎
你去打?
唔去啦,今日打咗免費卷啦
地鐵站老班,仲煙埋
我唔課金買卷,唔會特登追超塔打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ★·°古仔 於 2017-12-20 04:26 PM 發表

金章只係機會大D
有打過都有份抽既
已經日日打.....都抽唔中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ★·°古仔 於 2017-12-20 04:13 PM 發表

呢個塔之前唔知係超塔,今個月都係打過一次鳳凰就抽中,之前叫過你打,你唔睬我咋嘛,又話要行斜路唔肯過嚟
今日唔打啦

回覆 引用 TOP

引用:

開呢隻

賀下你新鋪

引用:
原帖由 live1622 於 2017-12-20 04:46 PM 發表

賀下你新鋪
妳攞景定贈慶

引用:
原帖由 ★·°古仔 於 2017-12-20 10:36 AM 發表

先俾個心心
超夢夢塔就交俾你整理了,辛苦哂
在文件打完cap圖放圖片方便好多(帖#1咁)

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2017-12-20 04:53 PM 發表

妳攞景定贈慶
下,有乜問題?
樓主意思吾系叫的人去打多哋出過超券嘅塔咩?
你自己心態有野啫

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2017-12-20 04:56 PM 發表

先俾個心心
超夢夢塔就交俾你整理了,辛苦哂
在文件打完cap圖放圖片方便好多(帖#1咁)
我係諗住將EXCEL果D格式同文字上傳
但係唔知係咪公司網絡問題
唔比我咁做

我重未有超夢,古仔師兄真有心,多謝分享, 🙏🏻

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。