• 瀏覽: 6,437
  • 回覆: 20
咁柒嘅?!

"SYLLABUS無,考試唔考,問黎做乜?識左都搵唔食啦!"你就係呢種人!

回覆 引用 TOP

柒? 好有錢架

MonkeyGor Go Went Gone!

回覆 引用 TOP

一個自以為是的煲呔忠粉....
當知道梁英上台後,成個人就痴左線,好似個傻佬咁亂咁吠....
變成逢政府必反之流.....
唉...連佢老友林行止都變成咁...呢班友睇黎真係要睇下醫生....

回覆 引用 TOP

原來黎則奮係個成日貪小便宜嘅人

"SYLLABUS無,考試唔考,問黎做乜?識左都搵唔食啦!"你就係呢種人!
引用:
原帖由 singleman2006 於 2018-1-10 09:58 PM 發表

原來黎則奮係個成日貪小便宜嘅人
一唔合自己心水就移民,但又成日評論香港無希望.....
呢條粉腸顧掂自己果個新宗主國先啦,香港既野關佢叉事咩.......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-1-19 08:15 AM 發表

一唔合自己心水就移民,但又成日評論香港無希望.....
呢條粉腸顧掂自己果個新宗主國先啦,香港既野關佢叉事咩.......
x2
既然死心無希望. 而走 , 點解 仲 海外直播  , 仲要 facebook 晒命

回覆 引用 TOP

佢做傳銷既,大班隻狗

黑猩猩不小心踩到了长臂猿拉的大便,长臂猿温柔细心地帮其擦洗干净后它们相爱了,别人问起它们是怎么走到一起的?黑猩猩感慨地说:猿粪!都是猿粪啊!

回覆 引用 TOP

佢好似啱啱移民加拿大溫哥華,之前响D100做主持

回覆 引用 TOP

股票幾準,上年搵唔少!

引用:
原帖由 keegan011 於 2018-1-25 01:48 AM 發表

股票幾準,上年搵唔少!
上年買股,唔賺就笨啦。。。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-1-27 01:55 AM 發表

巴巴哥,佢係馬恩賜 😁

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-1-27 01:55 AM 發表

佢好準!
就係 個市剛起步,睇到習近平打貪已完,打擊派別仲係度。所以好多二三代錢流入市場又炒過!!!!

如果一早狂買就係唔係都賺。
如果信佢講法已買多左股票就 當然有幫助。
當然,佢一早有護照,但上年賺左呢?,安心番加拿大安享晚年。
你上網睇番 馮仁釗 點講!!睇番日子就知道人地幾堅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keegan011 於 2018-1-25 01:48 AM 發表

股票幾準,上年搵唔少!
例如呢?那個臺看到他講股票?

引用:
原帖由 WentWorth.Miler 於 2018-2-1 08:30 PM 發表

例如呢?那個臺看到他講股票?
賺左呢?無寫喇!!
你上網 搵 馮仁釗,對番日期,恆指當時點數就知有幾堅。

引用:
原帖由 keegan011 於 2018-2-1 08:39 PM 發表

賺左呢?無寫喇!!
你上網 搵 馮仁釗,對番日期,恆指當時點數就知有幾堅。
thx.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]