• 瀏覽: 12,597
  • 回覆: 20
  • 追帖: 2
尋毅行者隊(2018)加入

小弟目前每周跑街40公里,希望可以渣馬后開始操
毅行者(2018)

熱賣及精選
不如講下你expect 咩完成時間,仲有山賽經驗

如果找錯partner, 一係你辛苦,一係teammate 辛苦

我希望自己可以24個鈡內完成。。2018香港渣打半馬成績01:47:00。。
山賽經驗無。。不過操上10個月,應該勤能補拙。。

引用:
原帖由 sunny_yu76 於 2018-1-12 02:41 PM 發表

我希望自己可以30個鈡內完成。。半馬成績2個鈡以內。。
山賽經驗無。。不過操上10個月,應該勤能補拙。。
30 小時唔難,仲可以每個CP 休息十五至二十分鐘,肯行番十課八課問題不太

祝師兄找到合適隊友

前幾日的操練記錄。。

附件

27858792_10156811480267366_5612912812340271055_n.jpg(54.34 KB)

2018-2-17 11:39 AM

前幾日的操練記錄。。

計劃周日(2月25日早上)用5個小時完成CP2->CP4的路程

附件

IMG_0311.PNG(533.65 KB)

2018-2-22 10:05 AM

今日早操記錄。。

周日(2月25日下午)用4.5個小時完成CP2->CP4的路程。比預想快了半個小時。。
M049->M100 用時5小時。。

附件

IMG_0315.PNG(1.21 MB)

2018-2-26 10:07 AM

我都想搵人組隊

樓主咁勤力,可能唔使24小時

引用:
原帖由 征服山路 於 2018-3-1 21:45 發表

我都想搵人組隊
今晚有2018毅行教室訓練班
https://www.facebook.com/events/1586410321450022/
我會去參加。。

引用:
原帖由 征服山路 於 2018-3-1 21:47 發表

樓主咁勤力,可能唔使24小時
第一次能順利完賽就心滿意足了。如果可以唔使24小時,那就是錦上添花了。。

唔知是否有的玩呢?

樓主肯定抽到? 有人抽十年都唔中

引用:
原帖由 sunny_yu76 於 2018-2-26 10:07 AM 發表

周日(2月25日下午)用4.5個小時完成CP2->CP4的路程。比預想快了半個小時。。
M049->M100 用時5小時。。
M3至M4都唔使5個鐘, 速度幾快喎!應該是20小時內完成毅行全程.

夠人未?有興趣組隊...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]