• 瀏覽: 5,322
  • 回覆: 10
我黎緊18年9月會入HKU MSW Year 1,想sit下而家e個sem d堂,好好利用呢段時間,請問巴打絲打識唔識人讀緊丫?
唔知有冇門路可以借個時間表黎參考吓?感謝!!!!!

回覆 引用 TOP

current student都唔係科科可以sit
你都係唔洗諗

引用:
原帖由 搵食者 於 2018-1-9 10:56 PM 發表

current student都唔係科科可以sit
你都係唔洗諗
咁嚴格!

引用:
原帖由 JCHKSW 於 2018-1-10 11:18 PM 發表

咁嚴格!
隨著社會轉變~ 每年教既野都會有少少唔同
sit唔到就到時再上~ 又無蝕底~

回覆 引用 TOP

港大sowk既網可以睇時間表
有d科係sowk elective或者係比bss讀既都可以sit堂
bachelor同master讀既野係一樣 sit bachelor既就得

引用:
原帖由 麻煩的AB姐 於 2018-1-29 11:58 AM 發表

既然你入到hku
不如簡單分享下你個background 同interview 既心得! 求指教~
三大商科13年畢業
做左幾年野,現有一年社福經驗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麻煩的AB姐 於 2018-1-29 11:58 AM 發表

既然你入到hku
不如簡單分享下你個background 同interview 既心得! 求指教~
Interview我只求穩陣過關,英文表達盡量清楚
但自覺written test做得差,掹車邊入到>.<“

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓國人一號 於 2018-1-30 03:11 PM 發表

港大sowk既網可以睇時間表
有d科係sowk elective或者係比bss讀既都可以sit堂
bachelor同master讀既野係一樣 sit bachelor既就得
係喎有好多好有用嘅嘢,感謝!

回覆 引用 TOP

你係full time or part time?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]