• 瀏覽: 7,380
  • 回覆: 45
Wild boys 正

熱賣及精選
Save a prayer 是經典啊

https://youtu.be/6Uxc9eFcZyM

引用:
原帖由 kingkong66 於 2018-1-17 12:09 AM 發表

Save a prayer 是經典啊

https://youtu.be/6Uxc9eFcZyM
Thx 師兄!呢首係經典!
Duran Duran的活力同氣場好強大

All were the British bands.
Why?

引用:
原帖由 exceptionalart 於 2018-1-18 03:12 AM 發表

All were the British bands.
Why?
甘啱個段時間的同學幫我録佢地的歌黎聽,我唔知係乜嘢國家

如小弟無記錯,佢地呢十年八年泥過兩次開concert,我都錯過咗!

引用:
原帖由 Kylouis2002 於 2018-1-18 11:45 AM 發表

如小弟無記錯,佢地呢十年八年泥過兩次開concert,我都錯過咗!
好似係

引用:
原帖由 Kylouis2002 於 2018-1-18 11:45 AM 發表

80年代尾佢哋三子嚟過香港喺新伊館開過 show, 我個位喺正 Nick 嘅上面,睇到佢彈「Save a prayer」嗰幾下 intro,好有型!

引用:
原帖由 f1kon 於 2018-1-18 12:22 PM 發表

80年代尾佢哋三子嚟過香港喺新伊館開過 show, 我個位喺正 Nick 嘅上面,睇到佢彈「Save a prayer」嗰幾下 intro,好有型!
嘩!係最當打果陣,一定勁正,真羨慕。

引用:
原帖由 f1kon 於 2018-1-18 12:22 PM 發表

羨慕

引用:
原帖由 Kylouis2002 於 2018-1-18 12:35 PM 發表

嘩!係最當打果陣,一定勁正,真羨慕。
冇錯,當年新伊館開四面,可以坐喺近 stage 而居高臨下睇到偶像,𠵱家真係可遇不可求!

引用:
原帖由 f1kon 於 2018-1-18 01:12 PM 發表

冇錯,當年新伊館開四面,可以坐喺近 stage 而居高臨下睇到偶像,𠵱家真係可遇不可求!
正呀!

Simon Le Bon, 係師兄的偶像?
引用:
原帖由 f1kon 於 18-1-2018 13:12 發表

[\img]
引用:
原帖由 hopetofly 於 2018-1-21 10:01 AM 發表

Simon Le Bon, 係師兄的偶像?

唔算係我偶像,不過作為 Second British Invasion 中嘅核心組合,佢哋嚟到香港又點可以錯過佢哋嘅演出!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]