• 瀏覽: 1,933
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
機會嚟啦!

轉貼自游絲

街場無兩面,只有罐底邊.
精選汽車
引用:
原帖由 ~omega~ 於 2018-1-27 12:39 AM 發表

機會嚟啦!

轉貼自游絲

閣下睇清楚課程係教啲咩先

一個連病毒與細菌都不能分辨的畜牲…知識水平真低劣。
在糞便中不難發現病毒與細菌的存在。
朝中有人好辦事…各糞便主理人(倒夜香)自重少少!做得太出面會好撚肉酸!

冚家鏟泥齊種樹;汝家池溏多鮫魚 魚肥果熟嫲撚飯;你老母兮親下廚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 demo1987 於 2018-1-27 12:18 PM 發表

反而想知D架生要幾錢
佢齋講、你齋聽……架生要黎做咩呀

一個連病毒與細菌都不能分辨的畜牲…知識水平真低劣。
在糞便中不難發現病毒與細菌的存在。
朝中有人好辦事…各糞便主理人(倒夜香)自重少少!做得太出面會好撚肉酸!

冚家鏟泥齊種樹;汝家池溏多鮫魚 魚肥果熟嫲撚飯;你老母兮親下廚

回覆 引用 TOP

e... 去上下堂都好

回覆 引用 TOP

網頁介紹係 seminar 之類,  晩課共17hrs 9堂連考試,  HKD7500. 可能中高班, 如果開得成的話, 會 practical d.

引用:
原帖由 watchenthu1980 於 2018-1-30 05:52 PM 發表

網頁介紹係 seminar 之類,  晩課共17hrs 9堂連考試,  HKD7500. 可能中高班, 如果開得成的話, 會 practical d.
我估學晒三級比嘅錢可以夠買隻Tudor,雖然我好想多些認識錶,但我prefer買隻Tudor。
書可以自己睇,想親手整,可以買隻平錶試,Youtubx都有videos教整錶。當然,師兄們有大把錢嘅,不妨上吓堂,有專人教係唔同啲嘅。

引用:
原帖由 watchlover668 於 2018-3-6 08:06 PM 發表

我估學晒三級比嘅錢可以夠買隻Tudor,雖然我好想多些認識錶,但我prefer買隻Tudor。
書可以自己睇,想親手整,可以買隻平錶試,Youtubx都有videos教整錶。當然,師兄們有大把錢嘅,不妨上吓堂,有專人教係唔同 ...
已經忘記個網頁内容,  睇泥好大機會屬於行内俾面派對,   以前在 MNC 打工,  公司覺得全人進修非常重要.  毎年都有幾個 course 上,  有長有短, 有 d 仲係外國上,  坦白講,  除左可以出國當旅遊果 d,  大部份徏X氣.

回覆 引用 TOP

多謝分享

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]