• 瀏覽: 5,780
  • 回覆: 16
3300$

精選汽車
引用:
原帖由 0730alan 於 2018-2-10 04:10 PM 發表

3300$7889655
這價 ... 行貨?

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2018-2-10 04:41 PM 發表

這價 ... 行貨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐘錶友 於 2018-2-10 04:41 PM 發表

這價 ... 行貨?

回覆 引用 TOP

如錶有電,但秒針 停死在 某一位置吾行 ... 就快維修 ...
但這錶真係好型 ... 雖然壞了秒針 ... 其實 撞吓佢又會行 ... 只是不同步,用秒針指示的功能就不要相信 ... 其他的都OK

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2018-2-10 04:47 PM 發表

如錶有電,但秒針 停死在 某一位置吾行 ... 就快維修 ...
但這錶真係好型 ... 雖然壞了秒針 ... 其實 撞吓佢又會行 ... 只是不同步,用秒針指示的功能就不要相信 ... 其他的都OK
有保養可修?

回覆 引用 TOP

有就當然要 回廠試吓維修,可能換心呢 ... 咁咪可以正常一排 ... 吾係俾多幾百為乜 而且暫時又未聽過話 百份百有事 ... ... 可能是 生產 品質問題 ... 可能你買到無問題的貨

我隻 水 就無法 ... 而且過了一年才壞 過了一年 ... 行都無保

我的世界:
鐘錶網

回覆 引用 TOP

識貨 
但3300 應該係水 

引用:
原帖由 阿拉蕾 於 2018-2-11 12:01 AM 發表

識貨?
但3300 應該係水?
行貨黎 辛苦講價的

回覆 引用 TOP

已入手 $3100

回覆 引用 TOP

水定行??

回覆 引用 TOP

之前未知原來秒針會壞,我一月頭都入咗,信和某店 $3280

附件

20180221_063706.jpg(184.27 KB)

2018-2-21 06:43 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐘錶友 於 2018-2-10 04:47 PM 發表

我試過一次, reset就正常番.....

引用:
原帖由 henry_lok 於 2018-3-11 19:13 發表

師兄,請問reset 要點樣做?

引用:
原帖由 henry_lok 於 2018-3-11 07:13 PM 發表

我的 Reset 完 會再死 ... 所以 現在 已無理佢 ... 只想佢 全死 ... 買過隻用

我的世界:
鐘錶網

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]