註冊 登入

[歐冠盃] 皇馬得罪巴黎, 唔會有好下場!!!!

皇馬得罪巴黎, 唔會有好下場!!!! E-mail 此主題給朋友

下季巴黎要大換血, 皇馬又要大換血,你皇馬出二億買Kane佢就出三億,

吊拿星就買能晒D人, 睇你皇馬黎黎去去都係班老將頂得幾耐!!!

附件

2018-3-7 02:34 PM

話你唔識波真係唔識
Psg換左教練先,仲講買人比人笑呀

呢樣真 巴塞反勝巴黎都比佢地用2億買斷 佢地班老細冇野做唔出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 7-3-2018 02:34 PM 發表

下季巴黎要大換血, 皇馬又要大換血,你皇馬出二億買Kane佢就出三億,

吊拿星就買能晒D人, 睇你皇馬黎黎去去都係班老將頂得幾耐!!!
關咩事, 上年都冇得罪佢啦咁又走埋黎搶麥巴比

引用:
原帖由 ra258 於 2018-3-7 02:37 PM 發表

Psg換左教練先,仲講買人比人笑呀
認真傾,唔關領隊事,係法甲速率太慢, 一對皇馬咁高速既球隊立即有點跟不上節奏.
邊個教都一樣, 除非油王賣Q左psg,買返隊英超就掂啦.

成間皇馬買起啦,重買人?嘥時間

巴黎暑假一定大買,所以球星都有可能加盟

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-3-7 02:40 PM 發表

認真傾,唔關領隊事,係法甲速率太慢, 一對皇馬咁高速既球隊立即有點跟不上節奏.
邊個教都一樣, 除非油王賣Q左psg,買返隊英超就掂啦.
當年波圖點解?psg成隊已經有豐富歐洲經驗比夠你c朗美斯上季四球在手都比巴塞反晉級,師兄成班天皇老子你無個好教練服眾做唔到大事,就連摩納哥都入到四強,psg最勁個次去到邊到,話你唔識波就認左佢,現在psg成身好牌只差一位教練,仲話買人係笑死人先真,英超李城都可以冠軍呀

引用:
原帖由 ra258 於 2018-3-7 02:48 PM 發表

當年波圖點解?psg成隊已經有豐富歐洲經驗比夠你c朗美斯上季四球在手都比巴塞反晉級,師兄成班天皇老子你無個好教練服眾做唔到大事,就連摩納哥都入到四強,psg最勁個次去到邊到,話你唔識波就認 ...
PSG成班皇馬巴塞棄將, 後防咁Q老, 根本係未得, 領隊有兩次歐霸冠軍經驗,無咩問題, 以前
安察洛提教psg咪一樣死. 今場所見, 好明顯係皇馬逼佢地踢唔到自己既節奏, 係速率問題,
根本就係法甲速率太慢,呢班psg如果放係西甲英超踢, 慣左個節奏咁就唔同晒.

換邊個教咪一能樣

引用:
原帖由 凱薩包華 於 2018-3-7 02:46 PM 發表

巴黎暑假一定大買,所以球星都有可能加盟
買晒皇馬想買既人就得啦. 皇馬一定死架, 佢班主力咁能老

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-3-7 02:54 PM 發表

PSG成班皇馬巴塞棄將, 後防咁Q老, 根本係未得, 領隊有兩次歐霸冠軍經驗,無咩問題, 以前
安察洛提教psg咪一樣死. 今場所見, 好明顯係皇馬逼佢地踢唔到自己既節奏, 係速率問題,
根本就係法甲速率太慢,呢班psg如果 ...
笑左今季皇馬夠唔係西甲成日失分輸弱隊,你賴法甲速率棄將都要成幾億真廢柴

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-3-7 02:55 PM 發表

買晒皇馬想買既人就得啦. 皇馬一定死架, 佢班主力咁能老
皇馬就吾會死,施丹都換緊班,最老摩迪31同c朗33,各有各換!不過巴黎暑假一定瘋狂買人

講開速率受聯賽綜合影響我就吾識,但以前AC意甲都吾係好快但都統治過歐洲球壇!

引用:
原帖由 ra258 於 2018-3-7 02:57 PM 發表

笑左今季皇馬夠唔係西甲成日失分輸弱隊,你賴法甲速率棄將都要成幾億真廢柴
西甲速率就係快,你睇下利記和曼聯對西維爾都無優勢就知啦. 好心你識下波啦

引用:
原帖由 凱薩包華 於 2018-3-7 03:05 PM 發表

皇馬就吾會死,施丹都換緊班,最老摩迪31同c朗33,各有各換!不過巴黎暑假一定瘋狂買人
皇馬睇中果個麥巴比咪比psg買左囉. 皇馬咪又靠33歲C朗囉.
Kane唔駛講皇馬一定睇中, 但psg會買埋. 下季皇馬繼續靠34歲老鬼

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。