註冊 登入

真想放縱自己, 唔儲錢, 成份糧洗

本主題由 nc99999 於 2018-3-9 05:48 PM 移動

真想放縱自己, 唔儲錢, 成份糧洗 E-mail 此主題給朋友

日日食好野, 放題, 買名牌衫, 叫雞

真想放縱自己...

買下CK 底褲, LEVI'S 褸

間唔中好...

回覆 引用 TOP

但呢5年一直堅持儲錢去進修, 整屋企等等............ 有時真想放縱一個月.....買下名牌~

自己3千蚊一隻agnes b/ seiko 錶都唔捨得買, 而家戴1千蚊G SHOCK..........

我日日叫啦~ 仲雙飛三飛咁叫, 但咁又點丫?洗晒D錢又要再搵過, 不如儲埋去買樓啦

回覆 引用 TOP

如果叫左衰雞, 心情會仲差~~~

食到正雞, 就心情靚靚~

有時貼錢買難受, 唔係有錢萬能~~

PTGF 其實都係雞, 不過貴幾倍, 後生D, 寧願要大陸7日鮮

依家想換A8 PLUS , 4千幾蚊, 但其實我份工又唔使用太勁既手機

回覆 引用 TOP

人工月入有冇一萬???

引用:
原帖由 雨中強勁的天才 於 2018-3-8 10:45 AM 發表

人工月入有冇一萬???
2018年呀大佬, disciplinary force

回覆 引用 TOP

因為樓主沒有生活目標,係要洗下錢。搞幾分鐘,或買件嘢?最开心係俾錢,俾完錢又down 过。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-3-8 11:04 AM 發表

因為樓主沒有生活目標,係要洗下錢。搞幾分鐘,或件嘢?
唔明你UP 乜春

引用:
原帖由 nigolden 於 2018-3-8 09:53 AM 發表

如果叫左衰雞, 心情會仲差~~~

食到正雞, 就心情靚靚~

有時貼錢買難受, 唔係有錢萬能~~

PTGF 其實都係雞, 不過貴幾倍, 後生D, 寧願要大陸7日鮮
叫G時怕唔怕查牌???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nigolden 於 2018-3-8 11:27 AM 發表

唔明你UP 乜春
未寫完,有嘢做

回覆 引用 TOP

唔好買名牌底褲, show off唔到, 除非你唔著褲, 或者好似超人咁底褲著外面

105 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。