註冊 登入

[健身中心][增肌] 各位C兄大約用幾耐時間起健身室 入黎分享下

各位C兄大約用幾耐時間起健身室 入黎分享下 E-mail 此主題給朋友

我自己 做8個動作 4SET 為1個動作 2個鍾左右   REST 1分半鍾
有時會 9 - 10個動作 4SET 為1個動作  2個半鍾走唔甩  REST 1分半鍾
因為發現好多C兄 個半鍾 就完 同 呢個時間聽講係最埋想既
岩岩開始GYM  經常做3個鍾 , 發現幫助唔大
由3個鍾 去到 2個半鍾 到而家控制到 2個鍾3個字到

一年來每星期~4小時,勉強夠玩💪

回覆 引用 TOP

新手果時唔計熱身沖涼,粒9都唔願走
現45分鐘已攰到想走

有時唔好覺得自己係好好力所以長做長有
其實可能只係你一直無乜效益咁去運用緊你既力

回覆 引用 TOP

全日

回覆 引用 TOP

1.5小時左右,包埋熱身,大概4-5 SET

趕住返工,頂哂籠一個中

引用:
原帖由 小爆王 於 2018-3-11 04:48 AM 發表

我自己 做8 SET 2個鍾左右   REST 1分半鍾
有時會 9 - 10 SET 2個半鍾走唔甩  REST 1分半鍾
因為發現好多C兄 個半鍾 就完 同 呢個時間聽講係最埋想既
岩岩開始GYM  經常做3個鍾 , 發現幫助唔大
由3個鍾 去到 2 ...
8 set 要用2個鐘去做?

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2018-3-11 11:31 AM 發表

每個動作體位八sex

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2018-3-11 11:31 AM 發表

法國菜

引用:
原帖由 kycw320 於 2018-3-11 11:59 AM 發表

法國菜
雕完花先食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肌建工程師 於 2018-3-11 11:52 AM 發表

每個動作體位八sex
咁巧耐力

回覆 引用 TOP

個半鐘至兩個鐘左右,睇操邊part而定!

No plan, no gain

回覆 引用 TOP

操15分鐘, 玩電話,發西呆2個鐘

引用:
原帖由 dsq222 於 2018-3-11 04:01 PM 發表

操15分鐘, 玩電話,發西呆2個鐘
咁你去尖唔係為操野,只係借個地方玩手機同休息下?咁係屋企都可以做到呀!

No plan, no gain
引用:
原帖由 rocky1668 於 2018-3-11 04:12 PM 發表

咁你去尖唔係為操野,只係借個地方玩手機同休息下?咁係屋企都可以做到呀!
我係操嘢,我操15分鐘休息2個鐘我自己覺得ok, 我冇阻人,我操嗰度經常可以兩,三,四個鐘內都冇人嚟,得我一個~

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。