註冊 登入

[遊戲專區] monster hunter world (魔物獵人世界)集中討論 (4.0更新: 炎妃龍)

本主題由 sonicjet 於 2018-4-6 12:10 PM 設置高亮
香討既MHW 討論就只得呢幾版?

精選樓盤
屌你班幸家橙
我打左三四個鐘先贏得兩次
原因街埸個個爭住去死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不動明皇 於 2018-8-3 12:47 PM 發表

香討既MHW 討論就只得呢幾版?

隔離版好似熱鬧好多
不過我吾會為左感而過隔離版
今日真係打到好灰
打左三四個先贏得兩次
我一開始打個隻貝希摩斯都會死
但打到而家我打三至四埸先死一兩次
D街埸好吾客氣同我狂死
明明差小小又頂吾到……
利申:專玩太刀

回覆 引用 TOP

其實我好懷疑街埸吾知要放閃光要阻隻怪出龍捲風,個個睇住隻野狂出龍捲風,變相難打勁多,比風壓撞都撞死

引用:
原帖由 愛神陳法拉五號 於 2018-8-4 01:05 AM 發表

其實我好懷疑街埸吾知要放閃光要阻隻怪出龍捲風,個個睇住隻野狂出龍捲風,變相難打勁多,比風壓撞都撞死
係呀..街場就係甘了.
或者你揀DHR 高D 既去打.1XX 個D 都免得過就免...
甘勝算會高好多.
分享: 體力+ , 快食, 打貝爺會得心應手好多.
我用銃槍

回覆 引用 TOP

不過呢到既MHW 討論就真係輪為荒廢了

回覆 引用 TOP

實體bluray碟版,現在跌到$238.

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-9-14 05:45 PM 發表

實體bluray碟版,現在跌到$238.
香港版238?哪裡啊,可pm?

引用:
原帖由 df7 於 2018/9/15 10:09 發表

香港版238?哪裡啊,可以on?
PSN online shop 現在應該是賣$258左右.
我是在炮台山見到 (唔記得是否二手) $238

回覆 引用 TOP

原來$238是二手。
我買了

回覆 引用 TOP

想問下太刀/充能斧最高級時平時斬一下扣幾多

回覆 引用 TOP

好耐無打,求帶

回覆 引用 TOP

好似無玩too. 

自己技術同裝備問題, 打冥燈好快就gg了.

小孩子, 真係小孩子, 重細咩? 你幾多歲呀? 想玩咪即管玩落去囉, 呵呵
金句: 我說係就係, 唔洗證據, 尼度唔係法庭, 唔洗證據, 我對眼就係證據

回覆 引用 TOP

game都賣左......

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2019-1-11 06:10 AM 發表

game都賣左......
自己玩死自己

怪少,地圖悶,隻怪走來走去都係果幾區,open world以為正,點知追怪追9條街,最仲要係易打同更新慢,好多人個幾月就棄game

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。