• 瀏覽: 15,520
  • 回覆: 29
有冇人最近IN完明愛社工?
我IN完要WAITING LIST,有冇邊位係即收?
WAITING LIST係咪即係衰左?

hi~my name is 宋  江
18年後,又係好漢~
我連interview 都未叫我in 但係往年聽聞基本上都係即派waiting list (朋友讀緊)

回覆 引用 TOP

師兄幾時申請

18年後,又係好漢~

回覆 引用 TOP

我都係waiting list 緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宋江 於 2018-4-8 11:14 AM 發表

有冇人最近IN完明愛社工?
我IN完要WAITING LIST,有冇邊位係即收?
WAITING LIST係咪即係衰左?
你in 左幾耐?

回覆 引用 TOP

我岩岩in完無耐

18年後,又係好漢~

回覆 引用 TOP

In 既過程, 幾耐時間?

回覆 引用 TOP

明愛通常幾時先有通知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bubu0112 於 2018-4-15 03:28 PM 發表

In 既過程, 幾耐時間?
半個鐘度

18年後,又係好漢~
引用:
原帖由 宋江 於 2018-4-18 01:01 AM 發表

半個鐘度
我今日見完pt sw HD,都見左一個鐘15分鐘,睇得出明愛面試都好認真,不過見完個個都係拎waiting list張紙。希望大家都有offer啦!

同埋搭單想問下,如果比offer有時間考慮嗎?會否好似某些院校,一個禮拜當你放棄學位?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maimai1206 於 2018-4-18 06:52 PM 發表

我今日見完pt sw HD,都見左一個鐘15分鐘,睇得出明愛面試都好認真,不過見完個個都係拎waiting list張紙。希望大家都有offer啦!
我都見左成粒鐘,我都希望讀到

引用:
原帖由 bubu0112 於 2018-4-18 11:49 PM 發表

我都見左成粒鐘,我都希望讀到
係咪最快都要一個月後先知有無offer😂? 你都係做緊ngo嗎?

引用:
原帖由 maimai1206 於 2018-4-19 07:34 PM 發表

係咪最快都要一個月後先知有無offer😂? 你都係做緊ngo嗎?
係呀⋯⋯都唔清楚幾時知有offer。有d人好快收,有d要等一兩個月

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]