• 瀏覽: 30,373
  • 回覆: 149
  • 追帖: 6
請問有無人知九龍灣Tillsonburg 咩蠢位好唔好做?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
OT

引用:
原帖由 shingmak 於 2018-4-29 04:35 PM 發表

OT
請問一般大概幾點收工?冇OT錢?
間公司多是非嗎?
唔該巴打/絲打🙏🏻

bad bad top managements, they NEVER work for you, just escape theirs responsibilities and faults to you

呢間嘢仲未執咩!

原來樓上都幾多"舊同事" 哈哈
呢間咩蠢無做過, 但就做過半年 shipping
走咗之後其他差唔多同期的都跟住走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天冰凍的烈女 於 2018-4-29 06:43 PM 發表

請問一般大概幾點收工?冇OT錢?
間公司多是非嗎?
唔該巴打/絲打🙏🏻
呢間公司OT, O到好夜, 做到11點先可以claim的士錢。有時要出差番大陸坐7:45船,回程番到香港已經20:30。真係好貴辛苦。雖然呢間公司人少少,但係是非多多,d高層關係好複雜架,想食下花生就入去做啦。仲有公司大部分人都係自己友,所以,你懂的。

回覆 引用 TOP

我都聽講裡面啲高層亂搞關係,估唔到真係咁複雜

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2018-6-5 04:16 PM 發表

呢間嘢仲未執咩!
仲成日請人。好似話啲男女關係好有問題,又冇乜人做得長,但又未執得到

引用:
原帖由 春天冰凍的烈女 於 2018-6-24 08:43 PM 發表

我都聽講裡面啲高層亂搞關係,估唔到真係咁複雜
最重要係各自有家室,個男既老婆同自己同一間公司做

引用:
原帖由 on79on79 於 2018-5-5 02:51 PM 發表

bad bad top managements, they NEVER work for you, just escape theirs responsibilities and faults to you
I heard about that, and complicated relationship

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天冰凍的烈女 於 2018-6-24 08:45 PM 發表

仲成日請人。好似話啲男女關係好有問題,又冇乜人做得長,但又未執得到
請乜鬼呀,畀多多錢人地都唔去做。聽聞呢間公司走左十幾廿個人呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港小貓奴 於 2018-6-24 08:45 PM 發表

最重要係各自有家室,個男既老婆同自己同一間公司做
咁都瞞到個老婆?

引用:
原帖由 春天冰凍的烈女 於 2018-6-24 08:48 PM 發表

咁都瞞到個老婆?
係雖。所以覺得人地老婆好慘。咁都忍

引用:
原帖由 香港小貓奴 於 2018-6-24 08:49 PM 發表

係雖。所以覺得人地老婆好慘。咁都忍
個男嘅好靚仔?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]