• 瀏覽: 33,286
  • 回覆: 105
申請美國 B2 VISA

部份背景

用 特區護照申請

自僱, 收入不穩定
由於自僱, 所以不敢填寫 employed ...

點知仲要....解釋點解.....

只好填....工作自由度大........

之後申請表就問有冇屬於"專業/社區組織"

.... 其實無.... 試下是填....香討....KOL..及....VIP

已交 $1,280 申請費

為了增加簽證成功機會.....

已準備.....

1. 將在見面前將 MPF的基金組合...轉為.....美國/北美...基金 , 到時Show俾佢睇

2. 買定美國公司的旅遊保 ..... (機票....咁貴....緊係未買啦....唔批....total loss)

3. 當天穿上有特朗普肖像的TEE .... 睇下個官員會唔會唔俾面.....

你地認為 .... 成功機會大唔大

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂。
熱賣及精選
引用:
原帖由 領遵班子 於 2018-4-29 05:35 PM 發表

申請美國 B2 VISA

部份背景

用 特區護照申請

自僱, 收入不穩定
由於自僱, 所以不敢填寫 employed ...

點知仲要....解釋點解.....

只好填....工作自由度大........

之後申請表就問有冇屬於"專業 ...
邊件好 D   

附件

tee.jpg(7.1 KB)

2018-5-1 06:36 PM

tee 1 .jpg(32.82 KB)

2018-5-1 06:36 PM

tee 1 .jpg

換定幾千美金show俾人睇更好

引用:
原帖由 鬍鬚西吊手掌 於 2018-5-1 11:12 PM 發表

換定幾千美金show俾人睇更好
明天去淘寶入貨

引用:
原帖由 領遵班子 於 2018-5-1 11:22 PM 發表

明天去淘寶入貨
都係  ....  唔好  ..... 個官到時以為我.......用黎............賄賂佢

會好大鑊 .......

回覆 引用 TOP

大家有替我緊張嗎

一陣見......

好緊張有結果了嗎

引用:
原帖由 領遵班子 於 2018-5-3 07:53 AM 發表

大家有替我緊張嗎

一陣見......
we are all holding our breath...

not.

回覆 引用 TOP

really

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-5-3 11:16 AM 發表

God bless U
Thank you

排隊 ......

查看160

排隊 ......

搜查隨身物品

搜身

排隊 ......

交相

排隊 ......

交出手機

過X光 ,  除鞋

排隊 ......

排隊.....

.....................

全程 .....99.9% 企 http://n2.hk/d/images/smilies/default/smile_27.gif

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-5-3 13:44 發表

有結果未??
佢老作.駛乜除鞋.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]