• 瀏覽: 38,186
  • 回覆: 113
  • 追帖: 3
我架車就6年車,近呢一年開始都冇返原廠整,經朋友介紹就去呢間車房整車檢查,佢地service同維修價錢都算老實可以接受既

但問題就黎啦,啱啱呢次去check車咁啱個車cam佢地冇熄到,我開返黎睇既時候發覺佢地攞架車周圍去,雖然就應該唔係揸出去玩,但就周圍去其他地方去攞人地啲車,又或者車其他伙記去啲爛地做其他野咁,都肯定唔係搞我架車既野

我會睇返車cam係因為攞車個陣發覺啲油少左好多 我想知道比得車房整係要預左咁樣定係點?求解答 thanks

精選汽車
無撞散你架車算好彩架喇,下次裝埋車內cam可能見到車房仔同人車震添

引用:
原帖由 二等公民 於 2018-5-2 02:14 PM 發表

無撞散你架車算好彩架喇,下次裝埋車內cam可能見到車房仔同人車震添
唔怪得知架車入面有啲痴立立

返原廠都用哂我成缸油啦 馬上同客服投訴先幫我入返油 所以係人之常情。有次仲俾返張油單我話試車油費啊 我大聲下左出黎

下次唔好去呢間LOR

我係現代人
其實好多時都會

引用:
原帖由 overflag24 於 2018-5-2 02:19 PM 發表

唔怪得知架車入面有啲痴立立
有冇奶吓聞吓個坐位……有冇西水、麥精味?坐位有冇閃電毛?

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2018-5-2 02:46 PM 發表

下次唔好去呢間LOR
所以咪問下大家 間間都係咁既話轉黎都冇意思

引用:
原帖由 一風堂 於 2018-5-2 02:50 PM 發表

有冇奶吓聞吓個坐位……有冇西水、麥精味?坐位有冇閃電毛?
已經分唔清邊個啲毛

踩到著燈無油先去整車囉

引用:
原帖由 overflag24 於 2018-5-2 14:53 發表

所以咪問下大家 間間都係咁既話轉黎都冇意思
去土瓜灣啦...個便D車房好有禮貌好交帶的..

我係現代人
提示: 違規內容已被屏蔽
很正常的。人地車房仔都要試下你架車的

有冇車震片流出

有冇西…瓜味

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]