• 瀏覽: 1,629
  • 回覆: 5

附件

C1061F59-D14F-4452-AF87-4F7241A5A532.png(275.79 KB)

2018-5-4 10:16 AM

熱賣及精選
太的骰不利操控,用來收藏居多

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-5-4 10:16 AM 發表

好正!

www.ign.com/articles/2018/05/04/snk-neo-geo-mini-revealed
啲game其實有好多都有喺ps4度出,總係唔明snk點解仲要整多嚿嘢出嚟?

引用:
原帖由 任我擒 於 2018/5/4 19:57 發表

太的骰不利操控,用來收藏居多
背後有HDMI接LCD TV/MONITOR的.
*我覺得可能前面是做樣 (扮街機)
*應該要另外接手制和接TV如果集齊曬, 放在玻璃櫃都幾型仔.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2018/5/9 12:52 發表

啲game其實有好多都有喺ps4度出,總係唔明snk點解仲要整多嚿嘢出嚟?
見到"NES/SNES MINI"咁受歡迎,當然要應下景,賺番筆錢.
始終是正廠出的(雖然都是software emulator). 有收藏價值.

*我就在NINTENDO SWITCH玩NEOGEO SNK 遊戲.
不論在家或出街,個MON都夠大

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-5-10 01:28 PM 發表

見到"NES/SNES MINI"咁受歡迎,當然要應下景,賺番筆錢.
始終是正廠出的(雖然都是software emulator). 有狀藏價值.

*我就在NINTENDO SWITCH玩NEOGEO SNK 遊戲.
不論在家或出街,個MON都夠大 ...
佢(snk)有獨門秘方就話啫,依家乜底牌都俾人睇睇啦。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]