註冊 登入

[翡翠台] <逆緣>係海外真係咁紅??? 我真係唔係太信 ...

<逆緣>係海外真係咁紅??? 我真係唔係太信 ... E-mail 此主題給朋友

https://www.youtube.com/watch?v=Xr2hybPhDq8

家樂仔話係台灣 , 人人都認得佢係<逆緣>既角色 ... 如果你話係東南亞 ,
我或者會信 ; 但係台灣係我生活左5年既地方(小弟係台灣讀大學) ,
好坦白講 , 我係台灣咁多年 , 從來有台灣朋友話會追港劇 !!!

當然 , 你可以話我個圈子係大學生 , 而大台劇主攻C奶 ...
但小弟另有一個習慣 , 就係鐘意逛台灣既討論區 , 甚至積極宣傳港劇女星
但就好似11-13年我講舊五大咁 , 都己經無咩人有反應 ,
反而係子珊係電影<跟蹤>既表現有人提下 ...

你一套係香港都唔算好爆既<逆緣> , 去到台灣可以人人都識???
我信你一成都自挖雙目拉 !!!進入香討影片區

熱賣及精選
算OK啦, 不過下一套深宮計一出實令大家忘記晒逆緣,
各女星在劇內外都係大鬥法(包括爭視后)

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-5-13 09:02 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=Xr2hybPhDq8

家樂仔話係台灣 , 人人都認得佢係既角色 ... 如果你話係東南亞 ,
我或者會信 ; 但係台灣係我生活左5年既地方(小弟係台灣讀大學) ,
好坦白講 , 我係台灣咁多年 , 從來有台灣朋友話會追港劇 !!!

當然 , 你可以話我個圈子係大學生 , 而大台劇主攻C奶 ...
但小弟另有一個習 ...
逆緣紅唔紅我唔知, 但你嘔像蔡屍貝係菲律賓一定好紅
菲律賓大學高材生

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-5-13 09:02 AM 發表

家樂仔話係台灣 , 人人都認得佢係既角色 ... 如果你話係東南亞 ,

但小弟另有一個習 ...
嘩, 你個圈子係大學生咁巴閉?唔怪得你咁迷戀你嘔像蔡假碩士

引用:
原帖由 聽戲專家Tommy 於 2018-5-13 09:33 AM 發表

逆緣紅唔紅我唔知, 但你嘔像蔡屍貝係菲律賓一定好紅
菲律賓大學高材生
仲可以同鄭融  鄧穎芝  黃心穎組賓賓後宮 ,
合拍一套<賓賓奪主>(賓賓勾引先生既劇) ...

仲有 , 可以由陳凱琳拍<印度西施> ,
為大台進軍南亞做準備 ...

澳洲年輕人日日煲

自命不凡 超過10萬個鬼老睇先算啦 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chris1988 於 2018-5-13 11:39 AM 發表

澳洲年輕人日日煲
你話係港橋既話 , 我唸應該有人信 ...

回覆 引用 TOP

始終tvb劇集係海外都有一定吸引力

引用:
原帖由 冗員七號 於 2018-5-13 09:31 AM 發表

算OK啦, 不過下一套深宮計一出實令大家忘記晒逆緣,
各女星在劇內外都係大鬥法(包括爭視后)
媁哥+娜姐+心悠bb已經夠啦…
胡過氣可以收喇…

引用:
原帖由 anti_hkd64 於 2018-5-13 03:13 PM 發表

胡過氣可以收喇…
仲有張慧儀同羅霖

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2018-5-13 03:18 PM 發表

仲有張慧儀同羅霖
呢班ee嬸嬸留比d有需要嘅人…

引用:
原帖由 anti_hkd64 於 2018-5-13 03:13 PM 發表

胡過氣可以收喇…
我覺得劉心悠最靚

引用:
原帖由 冗員七號 於 2018-5-13 03:55 PM 發表

我覺得劉心悠最靚
X2

回覆 引用 TOP

引用:

胡過氣可以收喇…
定欣有咩咁失禮???

附件

2018-5-13 06:05 PM

MRRM Nancy94110_1(selected)拷貝.jpg (274.08 KB)

MRRM Nancy94110_1(selected)拷貝.jpg

100 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。