註冊 登入

請問有冇師兄師姐知道lee 2 間公司

請問有冇師兄師姐知道lee 2 間公司 E-mail 此主題給朋友

Aurora Fashion 同 Benetton
請問有冇師兄師姐知道 lee 2間 buying office 好冇做呀?
前者我見上月開始出post但仲請緊人啊?
謝謝各位解答

回覆 引用 TOP

精選樓盤
前者個個月都出post咁濟

引用:
原帖由 styler00hk 於 2018-5-15 02:00 PM 發表

前者個個月都出post咁濟
咁可怕??

回覆 引用 TOP

後者呢两年一直久不久都出post.

回覆 引用 TOP

後者知有個死八婆叫Brenda,無料扮四條,冇禮貌,咩能都唔識。

Benetton呢排少左!

前排個個星期有!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 234282 於 2018-6-1 20:42 發表

後者知有個死八婆叫Brenda,無料扮四條,冇禮貌,咩能都唔識。
拿拿拿,都話個行頭真係好細! 黑L 人憎係好事不出門。。。

Fantasy is what people want but reality is what they need         - D.P.C

回覆 引用 TOP

這個Brendaxx 正式來說死八婆也客氣了,它是一個標準的死揍hi,邪惡軸心,強項是阻住地球𨍭及腦缺腦,所有野都要靠廠的,它是很冇禮貌的含膠產,它乜能都唔識,排期唔識,批辦唔識,一味阻時間唔覆,直到冇時間,便會找上司去解決問題,呢種垃圾,做多二十年都係垃圾,是一個很好的反面教材。

它公司的QC是很愛取著數才放貨,廠付早午晚餐外,還要送它們車錢,有利是服務好些,沒有利是它見你有貨期便刁難一下。

這些經典公司,這些垃圾及揍hi,面對行業沒落,沒有技能加上智將,一定受行業制裁。老來潦倒一生,做老舉也沒人問津。

Benetton 我做過. 不過好多年前.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 234282 於 2018-6-5 07:33 AM 發表

這個Brendaxx 正式來說死八婆也客氣了,它是一個標準的死揍hi,邪惡軸心,強項是阻住地球𨍭及腦缺腦,所有野都要靠廠的,它是很冇禮貌的含膠產,它乜能都唔識,排期唔識,批辦唔識,一味阻時間唔覆,直到冇時間,便會找上司去解決問題,呢種垃圾,做多二十年都係垃圾,是一個很好的反面教材。

它公司的QC是很愛取著數才放貨,廠付早午晚餐外,還要送它們車錢,有利是服務好些,沒有利是它見你有貨期便刁難一下。
...
去ICAC告佢D QC啦。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。