註冊 登入

[翡翠台] 6 浩明真係好樣衰

6 浩明真係好樣衰 E-mail 此主題給朋友

每晚睇見 6 浩明個衰樣就唔開胃,個樣猥瑣到呢,成個咸濕佬咁樣,唉!冇辦法,無線啲人走晒……

佢主要sell 猥瑣,咸濕佬咁樣
專做下把位.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ben5wwy 於 2018-5-16 10:01 AM 發表

每晚睇見 6 浩明個衰樣就唔開胃,個樣猥瑣到呢,成個咸濕佬咁樣,唉!冇辦法,無線啲人走晒……8285660
不能同意更多!
好憎見到呢條粉蛋

“Loophole”除咗對眼鏡,出鏡會似乜呢?

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2018-5-16 10:27 AM 發表

唔敢想像

6 永好佢好多,冇得比

我覺得6永唔好佢好多.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ben5wwy 於 2018-5-16 10:28 AM 發表

唔敢想像
戴上眼鏡先出鏡,”Loophole”點拍古裝劇呢?

回覆 引用 TOP

垃圾坤仲樣衰又7, 有6舊腹肌都可以完全冇美感可言, 極嘔心!

附件

2018-5-16 12:45 PM

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2018-5-16 10:27 AM 發表

我冧會 好似咁
https://www.youtube.com/watch?v=UxykSEAC-F0

許願樹抵受不了人的無限慾望而折斷了
最新A.I.產品: 自己打字機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港女愛臘腸 於 2018-5-16 12:45 PM 發表

垃圾坤仲樣衰又7, 有6舊腹肌都可以完全冇美感可言, 極嘔心!
以為key上去 點解個遺和感咁大
不過我幾中意呢個偽毒,見到佢唔知點解佢無講笑我都覺得好搞笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ben5wwy 於 2018-5-16 10:01 AM 發表

每晚睇見 6 浩明個衰樣就唔開胃,個樣猥瑣到呢,成個咸濕佬咁樣,唉!
冇辦法,無線啲人走晒……8285660
咪同阿 Bob 一樣咁衰樣囉 ...

+++ 以上言論, 純屬個人意見,「不喜勿插」!
+++ 對於「吹毛求疵、不友善」之發言, 一律不會作出回應 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港女愛臘腸 於 2018-5-16 12:45 PM 發表

呢件都係垃圾,個衰樣扮純情呃蝦條

回覆 引用 TOP

太擦鞋啦佢一見到佢同阿Bob就想熄機!

回覆 引用 TOP

真係堅醜同格衰

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。