註冊 登入

上網識咗個女仔約九龍塘等...........

本主題由 nc99999 於 2018-8-6 04:47 PM 移動

上網識咗個女仔約九龍塘等........... E-mail 此主題給朋友

代表咩?

技術分析黑魔法防禦學
基本分析麻瓜研究學
妙麗波浪理論學
大鱷奇獸飼育學
即市盤路變形學
牛熊飛行學
期指占卜學
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2018-5-16 04:24 PM 發表

代表咩?
代表陣間佢會whatapp你叫你買點數卡比佢!

問梨牛定熊

上又一城食飯囉

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-5-16 04:26 PM 發表

唔會掛.....咁著咩衫去好阿

技術分析黑魔法防禦學
基本分析麻瓜研究學
妙麗波浪理論學
大鱷奇獸飼育學
即市盤路變形學
牛熊飛行學
期指占卜學
引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2018-5-16 04:33 PM 發表

唔會掛.....咁著咩衫去好阿
著裙試試佢啦。

引用:
原帖由 bearcateyes 於 2018-5-16 04:32 PM 發表

上又一城食飯囉
佢叫我六點等接佢放學 可能大學生

技術分析黑魔法防禦學
基本分析麻瓜研究學
妙麗波浪理論學
大鱷奇獸飼育學
即市盤路變形學
牛熊飛行學
期指占卜學
一陣準備好點數卡

回覆 引用 TOP

代表問買你買得起該區既樓先好諗咁多野.

回覆 引用 TOP

買倫敦金囉⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2018-5-16 04:24 PM 發表

代表咩?
meant you think too much haha

回覆 引用 TOP

代表你要去九龍塘

回覆 引用 TOP

代表佢係九龍塘某時鐘酒店做完生意,你係一下個

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。