註冊 登入

[遊戲專區] Street Fighter I~V 討論專區Part 4

本主題由 sonicjet 於 2018-5-20 02:53 PM 設置高亮
引用:
原帖由 getterwing 於 2018-5-28 12:36 PM 發表

super turbo~

唔知今晚同聽晚有冇偷跑呢
好, 明晚約定

我下載版,應該冇偷跑

精選樓盤
引用:
原帖由 playstation 於 2018-5-28 12:38 發表

好, 明晚約定

我下載版,應該冇偷跑
如果呢兩晚冇偷跑, 我最快要1號先可以出街買到

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-5-28 01:04 PM 發表

如果呢兩晚冇偷跑, 我最快要1號先可以出街買到
我問咗其中一間話夜些少可能有

引用:
原帖由 dragon.fung 於 2018-5-28 13:38 發表

我問咗其中一間話夜些少可能有
不枉我琴日就襟定錢

回覆 引用 TOP

今次30周年版冇誇平台對戰...
所以PS4/ PC 版都訂左.
依家諗緊好唔好買埋Switch 版出街打...

引用:
原帖由 hydefai 於 2018-5-28 15:41 發表

今次30周年版冇誇平台對戰...
所以PS4/ PC 版都訂左.
依家諗緊好唔好買埋Switch 版出街打...
嘩, 師兄3平台制霸, 勁!

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-5-28 04:43 PM 發表

嘩, 師兄3平台制霸, 勁!
唔係打得勁有鬼用.
我只係新手學玩SFV... 見到又出隻老餅野懷舊下.
就身痕想玩了.

引用:
原帖由 hydefai 於 2018-5-28 16:54 發表

唔係打得勁有鬼用.
就身痕想玩了.
呢度的確有勁人, 不過唔係我

如果唔介意我呢D水魚好渣, 可以add  winglive360

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-5-28 05:19 PM 發表

呢度的確有勁人, 不過唔係我

如果唔介意我呢D水魚好渣, 可以add  winglive360
我好似得千幾LP 咋.
真係渣唔係扮渣果隻.
你上面果個係Fighter ID?

好呀, 有機會一齊玩下
我Fighter ID: bakafai

引用:
原帖由 hydefai 於 2018-5-28 17:28 發表

我好似得千幾LP 咋.
真係渣唔係扮渣果隻.

好呀, 有機會一齊玩下
我psn同fighter id都係winglive360

咦, 你唔係話玩30週年版咩?  不過呢度D版友基本上都已經有sf5, 買埋合輯就齊哂ps4上面咁多隻sf.

千幾lp即係同我同megathinker差不多, 同其他版友比就差一D了, 你可以向佢地學下野~

引用:
原帖由 hydefai 於 2018-5-28 04:54 PM 發表

唔係打得勁有鬼用.
就身痕想玩了.
我d老餅都係懷念下(30th), 其實玩嗰陣會諗番以前做嘅野

引用:
原帖由 hydefai 於 2018-5-28 05:28 PM 發表

我好似得千幾LP 咋.
真係渣唔係扮渣果隻.

好呀, 有機會一齊玩下
我都係渣嗰班, 有時間的話可以加埋我,
kelvinkelvinkk

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-5-28 05:31 PM 發表

我psn同fighter id都係winglive360

咦, 你唔係話玩30週年版咩?  不過呢度D版友基本上都已經有sf5, 買埋合輯就齊哂ps4上面咁多隻sf.

千幾lp即係同我同megathinker差不多, 同其他版友比就差一D了, 你可以向佢地學下野~ ...
千其唔好信wing兄最尾嗰句,我上星期五同佢開room打,打到我豬頭咁,其實應該修正為,"你都可以向佢學下嘢"

引用:
原帖由 megathinker 於 2018-5-28 07:01 PM 發表

千其唔好信wing兄最尾嗰句,我上星期五同佢開room打,打到我豬頭咁,其實應該修正為,"你都可以向佢學下嘢"
你唔係第一個受害者,衣度好多成日話自己係新手個d, 水平差丫都係騙子,第一個呃我係樓主,俾佢用so打到還唔到手

引用:
原帖由 playstation 於 2018-5-28 07:11 PM 發表

你唔係第一個受害者,衣度好多成日話自己係新手個d, 水平差丫都係騙子,第一個呃我係樓主,俾佢用so打到還唔到手
係呀,呢度啲高手好謙虛,各位新手小心賴嘢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。