註冊 登入

[運動類] PESC Card Collection [PESCC]專區4 #1設關注list

大家咁話!唔駛好高分,啱用就得喇!

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 unkleso 於 2018-5-24 06:34 PM 發表

你打到而家仲未用過波?
100個,看來要課,轉眼已接近100位

引用:
原帖由 走佬奇俠 於 2018-5-24 06:42 PM 發表

D人抽哂個POOL先再去打已經贏在起跑線上

引用:
原帖由 kitkit829829 於 2018-5-24 06:43 PM 發表

D人抽哂個POOL先再去打已經贏在起跑線上
我之前有抽,只留低了3隻

引用:
原帖由 走佬奇俠 於 2018-5-24 06:44 PM 發表

我之前有抽,只留低了3隻
其實學腰振兄話齋 呢個活動算係叫做易D頭100 我0課都有D機會 因為高級都叫易打
點知...我排49X果時見同100距離差9,000到...跟住我試下1個鐘狂禁狂打...再睇下差幾遠...頂差10,000...灰左
可能係我一場拎得果39P既關係

引用:
原帖由 kitkit829829 於 2018-5-24 06:48 PM 發表

其實學腰振兄話齋 呢個活動算係叫做易D頭100 我0課都有D機會 因為高級都叫易打
點知...我排49X果時見同100距離差9,000到...跟住我試下1個鐘狂禁狂打...再睇下差幾遠...頂差10,000...灰左
可能係我一場拎得果39P既關係 ...
差9000分,少倍卡嘅話基本冇乜得追㗎喇,50位以下大家一場都係一百幾十分,你打時人又打,冇乜可能縮窄差距,我日日都喺41-46位,head住100分差都冇變過,我一場54分…

引用:
原帖由 unkleso 於 2018-5-24 06:55 PM 發表

差9000分,少倍卡嘅話基本冇乜得追㗎喇,50位以下大家一場都係一百幾十分,你打時人又打,冇乜可能縮窄差距,我日日都喺41-46位,head住100分差都冇變過,我一場54分… ...
所以我都放棄左...KEEP 500算...橫掂都係爆水姐
之前想試頭100係想要張閃...因為呢個活動應該比起其他最易入...不過睇黎都要再等下期佢再出先算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 走佬奇俠 於 2018-5-24 06:42 PM 發表

我都係150波左右,打排名邊有得唔買波㗎,所以我早段放甩頭100位6000分,而家keep住打就ok不過呢次活動點都有賺,應該多三百幾波就夠,暫時已經有50000lbp落袋

引用:
原帖由 unkleso 於 2018-5-24 07:00 PM 發表

我都係150波左右,打排名邊有得唔買波㗎,所以我早段放甩頭100位6000分,而家keep住打就ok不過呢次活動點都有賺,應該多三百幾波就夠,暫時已經有50000lbp落袋 ...
咁好,我只中張必金得10000lbp

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kitkit829829 於 2018-5-24 06:48 PM 發表

可能係我一場拎得果39P既關係 ...
係易打,但一知秘訣,個個留新pool人,D分好難追

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unkleso 於 2018-5-24 07:00 PM 發表

我都係150波左右,打排名邊有得唔買波㗎,所以我早段放甩頭100位6000分,而家keep住打就ok不過呢次活動點都有賺,應該多三百幾波就夠,暫時已經有50000lbp落袋 ...
歐洲人

引用:
原帖由 stony0412 於 2018-5-24 08:12 PM 發表

歐洲人
打活動歐叫好過冇,抽卡黑到冇朋友呢…中金波唔難,中極都係冇用,抽新卡pool希望搏新神軒,佢出第十二,三張歐聯神軒俾我,除咗玩9我我諗唔到其他形容詞…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmc703 於 2018-5-24 06:30 PM 發表

有架, 勤力既貧苦同學仔黎架
我仲未齊5*十一人

我都係貧苦同學仔黎架

報到, 主席

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 undertakerRIP 於 24-5-2018 21:04 發表

我仲未齊5*十一人

我都係貧苦同學仔黎架
慢慢嚟

加油呀, taker同學仔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。