註冊 登入

[問題] 幾個小問題

幾個小問題 E-mail 此主題給朋友

早前打懸賞任務, 見到個寶藏人(唔知叫乜名, 打佢會有錢趺出嚟嗰個)打打下唔知點解去咗個藏寶地區有好多寶物執, 有傳右, 套裝, 寶石呀咁, 想問點再入去, 同叫乜名.

另請問聖騎士有乜傳奇或套裝神裝?

新手勿怪^^

精選樓盤
打肥婆?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buddieric 於 2018-5-26 12:01 發表

早前打懸賞任務, 見到個寶藏人(唔知叫乜名, 打佢會有錢趺出嚟嗰個)打打下唔知點解去咗個藏寶地區有好多寶物執, 有傳右, 套裝, 寶石呀咁, 想問點再入去, 同叫乜名.

另請問聖騎士有乜傳奇或套裝神裝?

新手勿怪^^ ...
你遇到哥布林,地圖打怪有時會遇到
哥布林都有好多種,有d跌錢,有d跌物品,有d跌鑽石
但我主要會分成兩種︰彩虹哥布林&其他哥有林

打死其他哥布林之後有時會有機會去到哥布林巢打大佬,途中都好多野執
呢個哥有林巢仲有方法可以去,就係用哥布林戒去魔方轉出來

你無提打大佬,又多野 "執",我估你應該打到彩虹哥布林
彩虹哥布林個地圖,我所知無其他方法開,靠運遇到

引用:
原帖由 為食肥佬 於 2018-5-28 12:25 AM 發表

打死其他哥布林之後有時會有機會去到哥布林巢打大佬,途中都好多野執

彩虹哥布林個地圖,我所知無其他方法開,靠運遇到 ...
謝謝....
用哥布林戒去魔方轉出來.....邊度有哥林布戒, 魔方係邊, 謝謝^^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 為食肥佬 於 2018-5-28 00:25 發表

得肥婆可出傳石!

邊個肥婆
引用:
原帖由 ff65535 於 2018-5-30 11:23 PM 發表

得肥婆可出傳石!

引用:
原帖由 buddieric 於 2018-6-1 11:17 AM 發表

邊個肥婆

連環介,在魔方用,開個秘寶之門,入去打肥婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 為食肥佬 於 2018-5-28 12:25 AM 發表

請問點轉出黎?魔方抽佢技能?之前入過仲有無得再入?

回覆 引用 TOP

不用抽技能。。直接放係魔方度。。按轉化就會係城出了個傳點,入去就可以了

引用:
原帖由 cryangel320 於 2018-6-13 02:57 PM 發表

不用抽技能。。直接放係魔方度。。按轉化就會係城出了個傳點,入去就可以了
打到啦, 叫 puzzle ring.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。