註冊 登入

[討論] 氣象迷吹水站 [第 58 站]

本主題由 adrianou0328 於 2018-7-18 07:06 AM 設置高亮
引用:
原帖由 annachow06 於 2018-6-14 04:49 PM 發表

今日天氣好,又唔熱!踩咁快做咩呀?追女仔咩
貪刺激
其實我覺得我可以兆康>湖山可以13分鐘搞掂
因為我之前屯門警署去湖山最快5分鐘就搞掂 而兆康去屯門警署都8分鐘就搞得掂 咁最快應該可以13分鐘就搞得掂

HT8193
引用:
原帖由 AV493 於 2018-6-14 11:41 PM 發表

希望今個月有黑雨+天文大潮出現
今月八號風球機會比黑雨更高!希望我中!

我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!

回覆 引用 TOP

我昨晚發夢發到超強8,這風還要東登!

我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!

回覆 引用 TOP

這兩天的天氣真舒服

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AV493 於 2018-6-14 11:46 PM 發表

貪刺激
其實我覺得我可以兆康>湖山可以13分鐘搞掂
因為我之前屯門警署去湖山最快5分鐘就搞掂 而兆康去屯門警署都8分鐘就搞得掂 咁最快應該可以13分鐘就搞得掂 ...
哈哈,好無聊,好彩我仔唔會咁啫!

回覆 引用 TOP

天氣概況:
熱 帶 氣 旋 格 美 會 在 今 日 橫 過 台 灣 及 移 入 西 北 太 平 洋 。 預 料 未 來 一 兩 日 可 能 有 低 壓 區 在 南 海 北 部 發 展 , 並 為 華 南 沿 岸 及 南 海 北 部 帶 來 不 穩 定 天 氣 , 但 其 發 展 情 況 存 在 變 數 。 隨 著 高 空 反 氣 旋 增 強 , 下 週 中 期 華 南 沿 岸 天 色 好 轉 及 炎 熱 。

黎料,下一個TC叫派比安

又黎?希望打埋呢個好喇,成日咁落雨好辛苦,濕笠笠!

引用:
原帖由 annachow06 於 15/6/2018 11:40 AM 發表

又黎?希望打埋呢個好喇,成日咁落雨好辛苦,濕笠笠!
唔黎最好
去睇波好過

K社=垃圾企業
睇完EC個預測,
咁近岸,應該增強極都係熱低

引用:
原帖由 對不起我愛你 於 2018-6-15 01:37 PM 發表

睇完EC個預測,
咁近岸,應該增強極都係熱低
唔好睇小南海北部嘅威力

同埋下一個風係叫派比安

回覆 引用 TOP

觀塘出面個天黑晒

引用:
原帖由 炸魚薯條 於 15-6-2018 14:03 發表

觀塘出面個天黑晒
灣仔一樣

全香港巴士我都答過

回覆 引用 TOP

南海有雨區發展緊

回覆 引用 TOP

陣間仲要出去,到時濕身都似

回覆 引用 TOP

北區天晴,但準備天黑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。