• 瀏覽: 6,144
  • 回覆: 20
廠隊:
Ducati: Andrea Dovizioso / Danilo Petrucci
本田:Jorge Lorenzo / Marc Marquez
KTM: Pol Espargaro / Johann Zarco
Yamaha: Maverick Vinales / Valentino Rossi

衛星隊:
Tech 3 (KTM): Miguel Oilverira / Hafizh Syahrin

明年 Repso Honda 嘅完美組合:

睇下佢兩個點吵鬧仲好,兩個都想爭做一哥

引用:
原帖由 大灰熊^-^ 於 2018-6-10 01:00 AM 發表
呢個都算係另一焦點呀,兩公婆

引用:
原帖由 大灰熊^-^ 於 2018-6-10 01:00 AM 發表
只怕他們聯合再搞Rossi

引用:
原帖由 samuel6583 於 2018-6-10 03:40 AM 發表

只怕他們聯合再搞Rossi
諗起93做法太無恥了,係咁護99,頂46

引用:
夫妻床頭打交床尾和!

MM93/JL 可能輪流交換個獎杯🏆

引用:
原帖由 大灰熊^-^ 於 2018-6-10 09:06 PM 發表

這是他失去大部分車迷支持的原因!

引用:
原帖由 大灰熊^-^ 於 10-6-2018 21:06 發表

車隊的Team order

引用:
原帖由 wonghy215 於 2018-6-18 09:02 AM 發表

車隊的Team order
咪玩啦,都唔同team!

引用:
原帖由 馬拉哈雷彗星 於 2018-6-19 02:21 AM 發表

咪玩啦,都唔同team!
咩唔同team,就算唔同廠都可以做朋友

好多時最後一站2個鬥,就係睇你朋友多定少.....無朋友果D自己飛出去都block死你去block朋友都見過

所以話朋友少既人難贏,無朋友既更難贏

引用:
原帖由 DGCNYO 於 2018-6-21 01:50 PM 發表

咩唔同team,就算唔同廠都可以做朋友

好多時最後一站2個鬥,就係睇你朋友多定少.....無朋友果D自己飛出去都block死你去block朋友都見過

所以話朋友少既人難贏,無朋友既更難贏 ...
咁你果D叫友情牌,唔係叫team order呀!叻仔~

引用:
原帖由 馬拉哈雷彗星 於 2018-6-21 04:02 PM 發表

咁你果D叫友情牌,唔係叫team order呀!叻仔~
你估車隊同車隊無team咩

大把order高層級數構成

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]