註冊 登入

分手後我的人生只有叫雞

本主題由 nc99999 於 2018-6-17 12:43 AM 移動

分手後我的人生只有叫雞 E-mail 此主題給朋友

我係個四張野既返文職中佬,自從五年前同前女友分手,因為佢同有米前度愛火重燃,背住我藕斷絲連,最終俾我發覺後,就即時斷纜無再一齊,到而家一直都無再拍拖。

原來以前根本唔會去洗樓叫雞,自從四年前轉工,識左個好此道同事,佢又係單身宅男無乜朋友又無乜娛樂咁,咁工餘時間就去洗樓開心下!反正有錢就去洗樓玩下,糧尾無錢就留係屋企睇下四仔自己解決,一直都係咁,無再識女朋友。

工餘時間同放假都無乜好做,自然又想出去洗下樓昅下囡咁。年紀大朋友越黎越少,啲朋友成晒家都好少聯絡,自然又搵番啲單身酒肉朋友,再齊齊約埋去洗樓去玩,無再溝女無再識女朋友,感覺到 "我的人生只有叫雞!"

熱賣及精選
睇開d 啦

引用:
原帖由 fungfungsm 於 2018-6-12 12:40 AM 發表

睇開d 啦
已睇化晒啦,家陣溝女,好多女都係呃飲呃食羅盡你著數,好難會有真愛架啦!
有錢不如去叫多隻雞好過!!!

引用:
原帖由 gaholee6767 於 2018-6-12 12:42 AM 發表

已睇化晒啦,家陣溝女,好多女都係呃飲呃食羅盡你著數,好難會有真愛架啦!
有錢不如去叫多隻雞好過!!!
時晨未到啫

引用:
原帖由 fungfungsm 於 2018-6-12 12:47 AM 發表

時晨未到啫
家陣香港咁既環境,要等時晨到的話,真係極之極之難!

師兄小弟感同身受,剛剛先揼完邪骨,同囡囡有傾有講,比多少少$佢千恩萬謝,相反d港女貪得無厭,買完鑽戒轉個頭又話買勞,好像無底深潭一樣,工作一整天想話執劑輕鬆下,慘過同佢乞,本人受夠這種苦痛的煎熬了

引用:
原帖由 阿力高 於 2018-6-12 01:14 AM 發表

師兄小弟感同身受,剛剛先揼完邪骨,同囡囡有傾有講,比多少少$佢千恩萬謝,相反d港女貪得無厭,買完鑽戒轉個頭又話買勞,好像無底深潭一樣,工作一整天想話執劑輕鬆下,慘過同佢乞,本人受夠這種苦痛的煎熬了 ...
英雄所見略同呀!香港地做港男係最可悲,啲女好似果度鑲金既,識左成日要你送貴野俾佢,都痴九線嘅!
我有錢去揼下邪骨叫下雞好過!餐洗餐餐清!人生如此不亦樂乎也!

你無腦,你女友同你1齊都搵返前度,你唔識宜家搵返佢既開心下既

引用:
原帖由 十五九十 於 2018-6-12 01:26 AM 發表

你無腦,你女友同你1齊都搵返前度,你唔識宜家搵返佢既開心下既
大大好提意

引用:
原帖由 十五九十 於 2018-6-12 01:26 AM 發表

咁都得

拍拖=搵自己笨,
食飯睇戲行街樣樣要錢,咁同叫G有咩分別,仲衰過叫G,叫G起碼都次次唔同,咪又係要錢,咪又係G

引用:
原帖由 阿力高 於 2018-6-12 01:14 AM 發表

師兄小弟感同身受,剛剛先揼完邪骨,同囡囡有傾有講,比多少少$佢千恩萬謝,相反d港女貪得無厭,買完鑽戒轉個頭又話買勞,好像無底深潭一樣,工作一整天想話執劑輕鬆下,慘過同佢乞,本人受夠這種苦痛的煎熬了 ...
明白你感受,
最慘你又唔係高攀d乜野絕色佳麗,
一件豬扒都要你傾家蕩產,
同佢做愛重慘過乞食受難.
明既明既, 就讓往事如煙🔥

家豪哥, 你係不久嘅將來就會醒覺, 就會覺得你依家做緊嘢好晒錢同埋無聊, 但係你內心係有徹底嘅呢一種感覺之前,旁人講咩都冇辦法改變得到你

只希望你盡快踏入人生另一個階段

算啦都中坑啦仲拍乜鬼拖,後生港女吾彩你,中女又眼各高,冇老婆叫下雞都好正常

暫時輕鬆下,都好....
成年人,解決性需要...是正常的.
識女友,隨緣啦......

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。