註冊 登入

TESLA泊車L出沒注意

TESLA泊車L出沒注意 E-mail 此主題給朋友

唔係出續集,而係之前無遮到車牌所以被鎖post , 再加上之前有回應話要中肯啲影埋另一邊 , 反正今日路經仲見到事發2部車輛 , 所以一次過出番相

附件

2018-6-12 03:33 AM

2018-6-12 03:33 AM

引用:
原帖由 eason7878 於 2018-6-12 03:33 AM 發表

唔係出續集,而係之前無遮到車牌所以被鎖post , 再加上之前有回應話要中肯啲影埋另一邊 , 反正今日路經仲見到事發2部車輛 , 所以一次過出番相
另一邊車門嘅情況

附件

2018-6-12 03:35 AM

2018-6-12 03:35 AM

回覆 引用 TOP

做乜要借車牌

回覆 引用 TOP

個車主點落車?

回覆 引用 TOP

又唔係阻你上落,算啦,睇嚟你遲泊過佢,佢走先都好難上車啦,到時佢就知泊位差。

回覆 引用 TOP

我都試過要由尾門爬入司機位開車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eason7878 於 2018-6-12 03:33 AM 發表

如果比我見到泊到咁既車, 而週圍無位, 我會再泊佢近D. 得佢行都行唔到入去, 做開門L既機會都無

回覆 引用 TOP

引用:

tesla 泊得衰.. 不過你呢個車場又唔係好得去邊. 不過點都好過地獄場....

違規內容

回覆 引用 TOP

無辦法!
只好埋怨香港好多停車場都好仆街!

車場劃位又係細

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Zest 於 2018-6-12 10:20 AM 發表

無辦法!
只好埋怨香港好多停車場都好仆街!
這是林士街?

我個場好多兩條柱之間三個位,有一層D位特別窄唔會擺到三架車,通常大家識做最左最右相安無事,唯獨是有條仆街自私撚最鍾意卡隆中間令左右兩個都唔夠膽泊埋去,卒之有一次我忍唔住泊佢右邊等佢司機位上唔到,自此佢就冇再咁樣泊

引用:
原帖由 dudehk 於 2018-6-12 10:51 PM 發表

我個場好多兩條柱之間三個位,有一層D位特別窄唔會擺到三架車,通常大家識做最左最右相安無事,唯獨是有條仆街自私撚最鍾意卡隆中間令左右兩個都唔夠膽泊埋去,卒之有一次我忍唔住泊佢右邊等佢司機位上唔到,自此佢就冇再咁樣泊 ...
師兄好波🤣👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pro2 於 2018-6-12 10:50 PM 發表

這是林士街?
no , 荃灣

回覆 引用 TOP

😄😄

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。