註冊 登入

特別報導 : 藍田$88 全包火鍋2小時

特別報導 : 藍田$88 全包火鍋2小時 E-mail 此主題給朋友

以前由$128 , $148 食到$198 就冇再食, 今晚見到$88全包

啤酒要$5/2罐, 睇睇餐牌,冇得選擇咪叫左4罐

食食下聽到人叫大藍妹

長崎武銀
精選樓盤

長崎武銀

回覆 引用 TOP

長崎武銀

回覆 引用 TOP

咁有咬口既牛,唔明隔離檯三個人(嬲)  可以食左十幾碟

長崎武銀
百匯?d野食可以嗎?牛肉好難食嗎?

依家d通脹真係太快啦..百物都咁昂貴..唉!!
$88, 我附近 , 正呀
過兩日去食先 , 好介紹

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!
引用:
原帖由 Baby127 於 2018-6-13 08:59 PM 發表

$88, 我附近 , 正呀
過兩日去食先 , 好介紹
星期五六日貴d架

長崎武銀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2018-6-13 09:01 PM 發表

星期五六日貴d架

收到
都係貴$10啫 , 好抵

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!
抵喎,大家鑊都成6條啦!

肥仔哥  有沒午市

回復10年前個價

引用:
原帖由 Baby127 於 2018-6-13 09:06 PM 發表

收到
都係貴$10啫 , 好抵
係呀,我都要講清楚,同埋要求唔好高

長崎武銀
引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2018-6-13 09:13 PM 發表

肥仔哥  有沒午市
東方兄都係街坊

引用:
原帖由 鯉之家 於 2018-6-13 08:53 PM 發表

百匯?d野食可以嗎?牛肉好難食嗎?
唔覺有牛肉味

長崎武銀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。