• 瀏覽: 74,223
  • 回覆: 2,303
  • 追帖: 16
咦?
中山都有維記鮮牛奶?

大家周末好~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 top11 於 2020/8/9 14:46 發表

咦?
中山都有維記鮮牛奶?

大家周末好~
無人吹水?!

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
想吹乜???
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-8-11 01:15 PM 發表

無人吹水?!

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-8-11 01:15 PM 發表

無人吹水?!
齒輪好~
多啲入黎傾偈~

從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-11 01:41 PM 發表

想吹乜???
今日大升~
你睇睇282, 好過份~

我自問尊重別人那就好了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020/8/11 13:41 發表

想吹乜???
我都唔知, 見大家吹乜, 咪一齊吹乜囉

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 top11 於 2020/8/11 14:05 發表

齒輪好~
多啲入黎傾偈~

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-8-11 02:31 PM 發表

今日又食下午茶?

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2020/8/11 14:37 發表

今日又食下午茶?
唔係, 頭先食左LUNCH

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-8-11 02:41 PM 發表

唔係, 頭先食左LUNCH
咦, 好多會員豬我喎~

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2020/8/11 14:42 發表

咦, 好多會員豬我喎~
咦係喎, 仲要每個POST都係10個豬, 邊有咁岩, 應該係程式所為

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-8-11 02:47 PM 發表

咦係喎, 仲要每個POST都係10個豬, 邊有咁岩, 應該係程式所為
同意~
香討測試功能~

我自問尊重別人那就好了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-11 01:41 PM 發表

想吹乜???

睇睇呢單https://hk.finance.yahoo.com/news/香港民主支持者揮舞股市賬戶新武器-壹傳媒股價兩天內飆升1000-以上-044449686.html

我自問尊重別人那就好了
班奴才真係比狗聽話
引用:
原帖由 top11 於 2020-8-11 03:03 PM 發表

睇睇呢單https://hk.finance.yahoo.com/news/%e9%a6%99%e6%b8%af%e6%b0%91%e4%b8%bb%e6%94%af%e6%8c%81%e8%80%85%e6%8f%ae%e8%88%9e%e8%82%a1%e5%b8%82%e8%b3%ac%e6%88%b6%e6%96%b0%e6%ad%a6%e5%99%a8-%e5%a ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
引用:
原帖由 top11 於 2020-8-11 03:03 PM 發表

睇睇呢單https://hk.finance.yahoo.com/news/%e9%a6%99%e6%b8%af%e6%b0%91%e4%b8%bb%e6%94%af%e6%8c%81%e8%80%85%e6%8f%ae%e8%88%9e%e8%82%a1%e5%b8%82%e8%b3%ac%e6%88%b6%e6%96%b0%e6%ad%a6%e5%99%a8-%e5%a ...
兩天內股價飆漲市值增加了26億

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]