• 瀏覽: 74,214
  • 回覆: 2,303
  • 追帖: 15
引用:
原帖由 top11 於 2020-6-15 10:16 PM 發表

係既~
可能係我係o係文學版識通叔的~
係呀!以前文學版接龍,我都呃咗唔少分

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2020-6-15 10:19 PM 發表

係呀!以前文學版接龍,我都呃咗唔少分
有豬跟咗入黎喎~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 亞藍米 於 2020-6-15 09:20 PM 發表

跟得好貼,唔通係惡運纏身
有豬跟咗入黎呀~

從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-6-15 10:44 AM 發表

多謝 EE
睇到 @littleamy   個簽名檔,估唔到莫文蔚仲有唱歌
...
最近電視節目果首呀~
https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1796512/即時-娛樂-莫文蔚-呼吸有害-上榜-ViuTV大方讓TVB劇集歌摘冠

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2020-6-15 10:21 PM 發表

有豬跟咗入黎喎~
我突然諗到,你冇入果邊吹水帖嘅原因喇!

因為果邊冇分加 吹10個帖就少10分,吹100個帖就好似比人扣咗100分咁

引用:
原帖由 top11 於 2020/6/15 18:55 發表

齒輪大哥好~
top11兄你好
大哥則不敢當了

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 auntie-ee 於 2020-6-15 10:39 PM 發表

因為果邊冇分加 吹10個帖就少10分,吹100個帖就好似比人扣咗100分咁 ...
正是。
將來畀人的感覺就係呢條友梗係成日犯規畀人扣分, 特別係當積分少於帖數時。
(所以你見兔銀佢地點都要搵番個駐腳地, 之前晴朗的自貼區果個吹水帖無咗, 唔知乜事, OKB都無入黎啦~)

我自問尊重別人那就好了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-6-15 10:41 PM 發表

top11兄你好
大哥則不敢當了
香討的網友比較友善~
可能大家年紀都大啲~
如果你去年燈區睇下啲人寸寸貢, 不可一世, 個個都覺得自己好巴閉咁~

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2020/6/15 22:56 發表

香討的網友比較友善~
可能大家年紀都大啲~
如果你去年燈區睇下啲人寸寸貢, 不可一世, 個個都覺得自己好巴閉咁~
或者佢地真係好巴閉呢, 咪又佢地囉, 我地自己係香討舒適就得

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-6-15 10:58 PM 發表

或者佢地真係好巴閉呢, 咪又佢地囉, 我地自己係香討舒適就得
係既~
我去瞓先~
聽日見~

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2020/6/15 23:00 發表

係既~
我去瞓先~
聽日見~
早抖

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2020-6-15 10:39 PM 發表

因為果邊冇分加 吹10個帖就少10分,吹100個帖就好似比人扣咗100分咁 ...
預計通叔果邊個貼因為冇分加,就好快關貼...

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-6-15 11:33 PM 發表

預計通叔果邊個貼因為冇分加,就好快關貼...
咁又唔會,可以聲音兩邊走㗎,例如 …… 如果有人想講粗口或咸濕嘢,呢度唔講得㗎

引用:
原帖由 top11 於 2020-6-15 10:24 PM 發表

最近電視節目果首呀~
https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1796512/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E8%8E%AB%E6%96%87%E8%94%9A-%E5%91%BC%E5%90%B8%E6%9C%89%E5%AE%B3-%E4%B8%8A%E6%A6%9C-ViuTV%E5%A ...
呢首超好聽,配埋電視劇,即時再高一層次

29隻豬仔喎,仲多咗1隻喎。

等我俾個心心妳啦
引用:
原帖由 auntie-ee 於 2020-6-15 11:46 PM 發表

咁又唔會,可以聲音兩邊走㗎,例如 …… 如果有人想講粗口或咸濕嘢,呢度唔講得㗎

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]