• 瀏覽: 18,676
  • 回覆: 8
大家有冇用過EMMAS 既 Woolloomooloo 床褥?請問算耐用嗎?易唔易變形影響脊骨?
感謝🙏🏻🙏🏻🙏🏻

熱賣及精選
你去serta試下就分到

引用:
原帖由 少女恩物 於 2018-6-25 01:37 AM 發表

你去serta試下就分到
我用緊serta,初時好好瞓,用左1年就腰痠(沒有翻過床褥),好貴,吾捨得丟,雙人床褥本來睡左側,改睡右側,咁就吾腰痛了,可能佢同一個位的承托力因時間耐左而下塌了,所以腰痠。

引用:
原帖由 張翼 於 2018-6-25 02:06 AM 發表

我用緊serta,初時好好瞓,用左1年就腰痠(沒有翻過床褥),好貴,吾捨得丟,雙人床褥本來睡左側,改睡右側,咁就吾腰痛了,可能佢同一個位的承托力因時間耐左而下塌了,所以腰痠。 ...
無錯...而家用緊果張就係咁,一耐咗就凹咗落去,所以想換張新,試過EMMAS果張幾舒服,就係驚過一排好快又係同樣情況😰

引用:
原帖由 傻瓜豬豬🐷 於 2018-6-25 02:30 PM 發表

無錯...而家用緊果張就係咁,一耐咗就凹咗落去,所以想換張新,試過EMMAS果張幾舒服,就係驚過一排好快又係同樣情況😰
我瞓緊emmas大約4.5"最平嗰張,鐘意佢唔軟身,夠承托,瞓咗年幾,承托力依然冇變。

引用:
原帖由 張翼 於 2018-6-25 02:06 AM 發表

我用緊serta,初時好好瞓,用左1年就腰痠(沒有翻過床褥),好貴,吾捨得丟,雙人床褥本來睡左側,改睡右側,咁就吾腰痛了,可能佢同一個位的承托力因時間耐左而下塌了,所以腰痠。 ...
咩型號咁差?

引用:
原帖由 少女恩物 於 2018-6-26 02:05 AM 發表

咩型號咁差?
Slim Austin,因為之前果張愛皇健太硬,硬褥吾啱我,尼張無咁硬,而且消委會評分高。

我近排都買咗張emmas既床褥,訓咗個零兩個月,暫時幾好,不過可能我張係有機棉質面,所以背脊訓耐咗會有啲熱

唔該哂樓上咁多熱心回應先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]