• 瀏覽: 3,033
  • 回覆: 7
https://www.youtube.com/watch?v=kAJaGAMWjHM

Volkswagen I. D. R (電動車)
成績:7分57.148秒

都無全程onboard片

家下變曬好路,咩廠都易處理過以前,黎D咁樣單體貼地到咁既車都跑得了....

個人覺得破紀錄都唔係咩奇事.....

仲記得前幾年果D車仲好off road咁...

引用:
原帖由 DGCNYO 於 2018-7-11 18:19 發表
家下變曬好路,咩廠都易處理過以前,黎D咁樣單體貼地到咁既車都跑得了....

個人覺得破紀錄都唔係咩奇事.....

仲記得前幾年果D車仲好off road咁...
以為得柏油路

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2018-7-12 07:07 PM 發表

以為得柏油路
2012年後先開始全靚路.....

但都唔算太好,近幾年開始整得標準好多,路面沙石明顯少左,同靚左....D車越黎越貼地,開始玩車底大擾流....

最後變成咁.....以前邊有德國廠既事....遲早咩地面效應既車都做出黎緊住飛落山

其實13年後己經多好多TA車之類開始玩,飛飛埋埋都唔少....

引用:
原帖由 DGCNYO 於 2018-7-15 14:42 發表

2012年後先開始全靚路.....

但都唔算太好,近幾年開始整得標準好多,路面沙石明顯少左,同靚左....D車越黎越貼地,開始玩車底大擾流....

最後變成咁.....以前邊有德國廠既事....遲早咩地面效應既車都做出黎緊住飛落山

其實13年後己經多好多TA車之類開始玩,飛飛埋埋都唔少.... ...
放部919 Evo仲快啦

pike peak icon始終都係紅色果部鈴木唔記得叫乜名😝

引用:
原帖由 鮮花上的牛糞 於 2018-7-15 08:08 PM 發表
pike peak icon始終都係紅色果部鈴木唔記得叫乜名😝
Suzuki Escudo嘛,當年仲係爛地時架仔真係玩曬.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]