註冊 登入

牛丸

牛丸 E-mail 此主題給朋友

路經呢度,叫咗碗淨牛丸,死咯,退步咗咁多既!唔覺有咩味。佢有問題定我有事呀究竟?

No good...

附件

2018-7-11 11:07 PM

引用:
原帖由 Regjamie 於 2018-7-11 11:07 PM 發表

路經呢度,叫咗碗淨牛丸,死咯,退步咗咁多既!唔覺有咩味。佢有問題定我有事呀究竟?

No good...
好正喎。邊度嚟

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2018-7-11 11:13 PM 發表

好正喎。邊度嚟
你估吓。你唔好上網找,貼士係你會去既地方附近。

我覺得無以前咁好 但都仲有少許陳皮味呀 仲食得下

引用:
原帖由 Regjamie 於 2018-7-11 11:19 PM 發表

你估吓。你唔好上網找,貼士係你會去既地方附近。
我係會去呀。但唔用google咁梗係唔知係邊啦。。。

跟以前完全兩回事啦,而家同惠康賣嘅急凍牛丸冇分別,甚至更差。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mr.Mojito 於 2018-7-11 11:20 PM 發表

我覺得無以前咁好 但都仲有少許陳皮味呀 仲食得下
同以前爭好遠咯我自己覺得

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2018-7-11 11:20 PM 發表

我係會去呀。但唔用google咁梗係唔知係邊啦。。。
海運大廈對出條海防道熟食店

引用:
原帖由 Regjamie 於 2018-7-11 11:24 PM 發表

同以前爭好遠咯我自己覺得
你有無忽佢u

引用:
原帖由 Regjamie 於 2018-7-11 11:25 PM 發表

垃圾站個度

引用:
原帖由 Regjamie 於 2018-7-11 11:25 PM 發表

eee。呢個我知道邊度。但從未食過。

引用:
原帖由 redred06 於 2018-7-11 11:27 PM 發表

垃圾站個度
完全知道!你咁講中晒point!

深圳啲手打牛丸先最正

引用:
原帖由 Mr.Mojito 於 2018-7-11 11:26 PM 發表

你有無忽佢u
咁又冇,係有D失望姐。

引用:
原帖由 Regjamie 於 2018-7-11 11:30 PM 發表

咁又冇,係有D失望姐。
今日去食會唔會熱左少少

72 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。