註冊 登入

[國際] 每20年一隊新冠軍

每20年一隊新冠軍 E-mail 此主題給朋友

58 巴西
78 阿根庭
98 法國
18 克羅地亞??

克羅地亞好似歐洲國家盃葡萄牙翻版咁,
又係對法國。。。。。。

熱門搜尋: 估價 物業貸款 醫療保險 按揭計算機 汽車保險
夠話咩  
英國皇室 結婚     利記拎歐冠   ENGLAND 拎WC LA

的確 法國係高一班波,  如果克羅地亞守到 都有機 一場過

引用:
原帖由 商業 於 2018-7-12 05:07 AM 發表

夠話咩  
英國皇室 結婚     利記拎歐冠   ENGLAND 拎WC LA

的確 法國係高一班波,  如果克羅地亞守到 都有機 一場過
克羅地亞係有啲運,場場失波先都死唔去, 好有鬥志同韌力,希望今次畀佢哋攞到。

引用:
原帖由 我愛共產主義 於 2018-7-12 05:09 AM 發表

克羅地亞係有啲運,場場失波先都死唔去, 好有鬥志同韌力,希望今次畀佢哋攞到。
我都想克羅拎

熱門搜尋: 產前講座 maternity 嬰兒食譜 親子活動 children 懷孕須知

回覆 引用 TOP

法國經驗級數戰術贏哂
但我一直希望新丁捧盃,克仔加油!!!

熱門搜尋: 西裝訂造 情侶戒指 懷孕 wedding ring

回覆 引用 TOP

睇完電視即刻執人口水尾開post

引用:
原帖由 derek11228 於 2018-7-12 05:28 AM 發表

睇完電視即刻執人口水尾開post
丹尼耳fan屎😂😂

回覆 引用 TOP

點解10年西班牙唔計?
當年佢夠係新冠軍

回覆 引用 TOP

拎冠軍,但下屆分組賽出局😖

回覆 引用 TOP

到時心口掛粒星幾有型

熱門搜尋: 腋下脫毛 護髮 腋毛 髮尾油 增髮 頭皮

回覆 引用 TOP

人腳絶對唔差. 可惜卡連歷唔聽話, 如果唔係克羅唔洗打得咁辛苦..

引用:
原帖由 stophy 於 2018-7-12 07:54 AM 發表

人腳絶對唔差. 可惜卡連歷唔聽話, 如果唔係克羅唔洗打得咁辛苦..

但似乎趕走卡連歷,克羅地亞先團結

熱門搜尋: 西裝訂造 情侶戒指 懷孕 wedding

回覆 引用 TOP

1938呢?

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

兩隊都值得奪冠, 兩隊都算係今屆踢得最有板有眼既兩隊,實至名歸

但牌面名氣經驗法國贏哂, 如果今次決賽法國再輸, 迪甘斯真係唔該返鄉下

熱門搜尋: 韓國代購 骨膠原 去角質 飄眉 黑頭
第三代球王 - Zinedine Zidane
撐克羅地亞摩迪加油

熱門搜尋: 手錶品牌 婚紗晚裝 ring crystal

回覆 引用 TOP

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。