註冊 登入



打印

[國際] 修夫基大佬你知唔知排錯陣呀

修夫基大佬你知唔知排錯陣呀 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
天尼斯大佬 你知吾知輸你排陣呀

[隱藏]
平時 吾轉陣
4 強先黎轉陣 打3防中
偉素 + 丹比利 + 爆炸
爆炸打10號位 做串聯 你無撚野呀?
上場 沙廸利好地地係左面 今場梅利亞停賽 搵沙廸利打右 岩
咁有無諗過左面盡斷呀?
夏世三 話就話打左面 佢自自然 帶番入中間 咁左面邊7個斬波呀 你出爆炸 但得右面斬波 傻的嗎?
到你 70分鐘變啦 出梅頓斯打右 斬波 岩, 咁你仲擺沙廸利係右邊仲麥7呀 ,做成大塞車。

左面盡斷又無overlap 又無懂得用球場闊度,法國咪易守啦,屯重兵左閘, 再拉埋普巴落黎頂爆炸, 抵輸啦咁樣。



回覆 引用 TOP

關修咩事?


回覆 引用 TOP

輸到入左青山、已經語無倫次


比我排 一定唔會打三後衛



請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1



請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

回覆 引用 TOP

[隱藏]
修夫基排比利時個陣?


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2018-7-12 09:10 AM 發表

輸到入左青山、已經語無倫次
Black 9 你list



回覆 引用 TOP

你甘強做左國家隊領隊了


http://i682.photobucket.com/albums/vv182/ilovefish2009/w185245955.jpg

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。