• 瀏覽: 450,548
  • 回覆: 3,736
  • 追帖: 57
本主題由 Baby127 於 2020-6-4 07:26 PM 關閉
How are these possible?

附件

Pure- Sachendra - 16 July 2018.png(28.48 KB)

2018-7-13 09:31 AM

Pure- Sachendra - 16 July 2018.png

引用:
原帖由 BBDN 於 2018-7-13 09:31 AM 發表

Good morning……除非曉"分身術",否則"lee"個schedule好難辨得到

出schedule之前,乜個阿頭唔係會dbl chk下先咩??…………依家出晒醜

H
引用:
原帖由 BBDN 於 2018-7-13 09:31 AM 發表

Morning , I’m no 2

引用:
原帖由 yogaqueen 於 2018-7-13 09:38 AM 發表

Good morning……除非曉"分身術",否則"lee"個schedule好難辨得到

出schedule之前,乜個阿頭唔係會dbl chk下先咩??…………依家出晒醜 ...
Aii nowadays those MTs are of no mind

The question is whether the MTs are not doing their work or the teacher is so desperate!

Out of interest, I checked the schedule next week.  Assuming he can really appear in both studios at the same time, he has 2 classes at the Centrium, 5 at AST, 7 at the Pulse and 16 at Pacific Place!  30 group classes a week!  Is he really that good that all studios want him?
引用:
原帖由 yogababy 於 2018-7-13 10:04 AM 發表

Aii nowadays those MTs are of no mind

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
-----------------------------------------------------------
lokah samastah sukhino bhavantu
We were talking about Upside Down class, weren’t we?

附件

470E0504-1FBF-4EE5-8025-E3727CB9418E.jpeg(140.92 KB)

2018-7-13 02:02 PM

我見過有啲老師係自己都做唔到 headstand, forearmstand or handstand 但係都膽粗粗去「教」人地
雖然話瑜伽asana 有啲係因為身體嘅條件所以唔係每一個動作每一個人都做得到。但係如果老師自己都未掌握得到一個pose,係唔係唔應該去教其他人呢其實?
引用:
原帖由 BBDN 於 2018-7-13 14:02 發表

We were talking about Upside Down class, weren’t we?

引用:
原帖由 jogging_miffy 於 2018-7-13 06:36 PM 發表

我見過有啲老師係自己都做唔到 headstand, forearmstand or handstand 但係都膽粗粗去「教」人地
雖然話瑜伽asana 有啲係因為身體嘅條件所以唔係每一個動作每一個人都做得到。但係如果老師自己都未掌握得到一個pose,係唔係唔應該去教其他人呢其實?

...
所以話老師並唔係18般武藝樣樣皆能。

H
或者Pure 可以考慮出個目錄, 邊位老師專長教啲乜嘢,咁樣一目了然......
好過要啲老師樣樣都要教,但佢哋本身又唔係專長又或者唔識就咁樣去教.... 好似Hot26 咁我個人就覺得呀noy教得好好,但係佢 hatha呀其他我就覺得麻麻哋... 蒸包d alignment 唔錯,但係啲vinyasa就麻麻... etc..... 有個指引咁就方便好多 *wishful thinking*
引用:
原帖由 yogaqueen 於 2018-7-13 19:17 發表

所以話老師並唔係18般武藝樣樣皆能。

-----------------------------------------------------------
lokah samastah sukhino bhavantu
引用:
原帖由 jogging_miffy 於 2018-7-13 06:36 PM 發表

...
PURE 而家啲導師質素真係冇令我續約嘅動力,約滿前二個月己冇去上堂。的起心肝去試其它,雖然車程遠,但真係好好多

引用:
原帖由 mplin21 於 2018-7-13 08:19 PM 發表

PURE 而家啲導師質素真係冇令我續約嘅動力,約滿前二個月己冇去上堂。的起心肝去試其它,雖然車程遠,但真係好好多
轉咗會?

引用:
原帖由 pyrodude1031 於 2018-7-13 11:47 AM 發表

No 3 in fact

No 6 here.
Oh yes yes 😉

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]