註冊 登入

諗住買支槍洗車 之 便宜莫貪

諗住買支槍洗車 之 便宜莫貪 E-mail 此主題給朋友

我基本上一星期都淘一次寶。 第一次香港網購。 即中招。   下圖唔係我的 不過一樣經歷🤣。 去返淘寶買$800人仔一支應該唔會中計。

回覆 引用 TOP

精選汽車
我買咗個電泵加送軟毛刷,一條喉,成套一百人仔,好好用,用了三年都未壞,洗車十五分鐘洗完,

如覺得有道理!幫忙按一下笑面公仔,謝謝

回覆 引用 TOP

呢枝水槍淘仔賣緊幾十蚊, 賺L死佢

回覆 引用 TOP

我都在淘仔買左圖中收貨果套包埋電泵一條喉送埋毛巾一舊水人仔,好好用支搶又細支都用左兩年冇壞過

但係我想要既係真的勁力水槍呢

回覆 引用 TOP

我淘支正版返黎都係一千蚊多d,非常好用,洗左超過十次車,開心使用中。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wahsam6 於 2018-7-25 10:59 PM 發表

我都在淘仔買左圖中收貨果套包埋電泵一條喉送埋毛巾一舊水人仔,好好用支搶又細支都用左兩年冇壞過
師兄,係咪潛水泵果隻?水壓掂唔掂?

回覆 引用 TOP

尋日系鴨寮街地舖買隻威克士$1250 全套港行,平過prxxx報價個d舖頭~又有泡沫壺,開心使用中,一分錢一分貨~

引用:
原帖由 kawachan0506 於 2018-7-30 12:40 PM 發表

尋日系鴨寮街地舖買隻威克士$1250 全套港行,平過prxxx報價個d舖頭~又有泡沫壺,開心使用中,一分錢一分貨~
我都考慮緊
請問水柱可射到幾遠?
舊電可以玩幾耐?
謝謝

引用:
原帖由 kawachan0506 於 2018-7-30 12:40 PM 發表

請問師兄,你買支威克士水槍係橙色定綠色?電池2.0定4.0?义機2A定6A?

引用:
原帖由 jimjimcheung 於 2018-7-31 11:18 AM 發表

請問師兄,你買支威克士水槍係橙色定綠色?電池2.0定4.0?义機2A定6A?
綠色新款,橙色舊款,兩款電池、叉機唔通用!4A普通差(其實差兩個鐘jer)快差款貴兩百幾wor~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 見習初級新手 於 2018-7-30 07:18 PM 發表

我都考慮緊
請問水柱可射到幾遠?
舊電可以玩幾耐?
謝謝
未用答你唔到,星期日用再報告

引用:
原帖由 kawachan0506 於 2018-7-31 12:16 PM 發表

先謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kawachan0506 於 2018-7-31 12:16 發表

ching請問有報告未? 考慮緊買枝玩吓, 但想睇吓啲用家評價先至行動

回覆 引用 TOP

唔記得咗lol

估唔到舊電咁襟用.
洗完部NOTE噴埋泡沫(H mode)都仲有一格電。

不過打泡建議先shake下先,唔係d泡唔夠豐富。

btw H mode 齋清水噴條軨都可以好乾淨!

28 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。