註冊 登入

[其他] 【泰國機場】新增大陸遊客VIP通道|香港人都要一齊排?

本主題由 mongkok brother 於 2018-8-14 12:51 PM 分類

【泰國機場】新增大陸遊客VIP通道|香港人都要一齊排? E-mail 此主題給朋友

有冇人呢排去,咩情况

有專道,即有特權,可揷隊、隨地癩屎,叫囂、唱歌、大媽舞,可為所欲為,你持特區護照之香港公民,叨我地光升格用中國專道應沾沾自喜及心存感激!

好多group的人去完,證實香港護照唔使排呢條隊。 

不過自認中國人的有福了,可以同強國人共享榮耀。
若果泰國唔畀你地排,可以大叫泰國搞港獨即可。

睇完呢張相,相信無人會反對新安排,完全係德政。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 命運的旋律 於 2018-8-8 01:42 PM 發表

若果泰國唔畀你地排,可以大叫泰國搞港獨即可。 ...
唱國歌啦,或者call 戰狼。

回覆 引用 TOP

VIP通道,比香港啲e 度快幾倍

引用:
原帖由 superhkguy 於 2018-8-8 04:13 PM 發表

VIP通道,比香港啲e 度快幾倍
你睇清楚先啦。
你以爲真係航空公司個d。

回覆 引用 TOP

dedl

回覆 引用 TOP

我地九龍人都係要同香港人一齊排,挑!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 命運的旋律 於 2018-8-8 01:42 PM 發表

若果泰國唔畀你地排,可以大叫泰國搞港獨即可。 ...
寧願冇得排
聽講排中國隊要check帶唔帶夠20000泰銖以防有中國人到泰國做黑工
㩒開銀聯,一定帶唔夠

引用:
原帖由 coolrain1030 於 2018-8-8 11:06 PM 發表

寧願冇得排
聽講排中國隊要check帶唔帶夠20000泰銖以防有中國人到泰國做黑工
㩒開銀聯,一定帶唔夠
不排不是中國人。🤪🤪🤪

揸特區護照排外國護照通道,正常過關

回覆 引用 TOP

VIP?一向都係分左免簽證同需簽證兩批人黎排嫁啦,不過可能見需簽證個面十個有八個都係大陸人,所以另外開俾佢地排,咁其他地區既需簽證旅客可以唔駛等咁耐,好事

出入境都有?最好安檢都有咁嘅安排。冇眼屎乾淨盲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 98419918 於 2018-8-8 01:35 PM 發表

有專道,即有特權,可揷隊、隨地癩屎,叫囂、唱歌、大媽舞,可為所欲為,你持特區護照之香港公民,叨我地光升格用中國專道應沾沾自喜及心存感激! ...
你唔係可以用BNO 咩?點解用特區護照?

回覆 引用 TOP

37 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。