註冊 登入

[翡翠台] 今日見識到蔡C貝真係好識博新聞

本主題由 hyunjung 於 2018-8-10 04:19 PM 提升

今日見識到蔡C貝真係好識博新聞 E-mail 此主題給朋友

佢幾時做咗余德丞條女,余班friend裡面又唔係淨得佢一個多d觀眾識。而佢就偏偏要拣記者最多最亂嘅第一日去添亂,同佢一齊去仲有一個女都冇俾人認出。佢就好似开show咁。
我覺得佢真係高手啊,湯洛雯有份去都冇咩新聞,人哋好低調

(冇話佢虛情假意,係覺得佢高調博版面嘅心思路人皆知)

原帖由 charliechow 於 2018-8-10 08:20 AM 發表
蔡思貝明顯免費KFC
洪永城唐詩詠分手有佢份
王浩信YOYo 家變有佢份
而家Dickson做埋又浦頭

高調做事,低調冇新聞

唔好咁講喇,佢零晨同朝早两度去醫院,我相信佢真係出於關心朋友嘅!

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2018-8-9 10:46 PM 發表

唔好咁講喇,佢零晨同朝早两度去醫院,我相信佢真係出於關心朋友嘅!
真心關心朋友同識炒作冇衝突啊!我都冇話佢唔係真心

咁佢去探病又冇接受訪問 唔覺佢係為炒作
要炒作求其係社交媒體開po咪仲容易-袁生女友

如果講炒作,今日所有有睇即時娛樂的,都知悉誰是「李雯希」了

睇電視評電視,做乜鬼係都要政治掛帥行先?
自從「兩鐵合併的偉大」論出現後,MTR就像被咀咒一樣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中雀躍的隊長 於 2018-8-9 10:48 PM 發表

真心關心朋友同識炒作冇衝突啊!我都冇話佢唔係真心
如果佢真心關心朋友去探病, 又點會係炒作?
如果佢炒作就唔係真心探朋友啦
有衝突喎

什麼炒作?有心探人都給人話,呢個時候仲講埋D咁嘅嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reasonk 於 2018-8-10 01:12 AM 發表

如果佢真心關心朋友去探病, 又點會係炒作?
如果佢炒作就唔係真心探朋友啦
有衝突喎
咁又未必
就好似有d公司贊助慈善活動咁,即可做善事又可幫自己做宣傳一樣

引用:
原帖由 shearer94 於 2018-8-10 01:27 AM 發表

咁又未必
就好似有d公司贊助慈善活動咁,即可做善事又可幫自己做宣傳一樣
乜唔係講緊自發真心探朋友 同 炒作 咩?
冇啦啦講公司? 你睇返d留言先啦

引用:
原帖由 reasonk 於 2018-8-10 01:30 AM 發表

乜唔係講緊自發真心探朋友 同 炒作 咩?
冇啦啦講公司? 你睇返d留言先啦
我舉例啫,即係話有d情況可以雙嬴既

回覆 引用 TOP

探病順便宣傳,一舉兩得了

回覆 引用 TOP

佢應該係純探病喎, 係記者乜人都影一餐

回覆 引用 TOP

為鬧而鬧

回覆 引用 TOP

好明顯,樓主就肯定係度炒作啦

回覆 引用 TOP

去探人就俾人話炒作,
唔探人就俾人話涼薄。
鍵盤戰士出少句聲把啦, 廢物

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。