註冊 登入

[翡翠台] 好友昏迷!張寶兒晒黑白照出事袁偉豪護花

本主題由 hyunjung 於 2018-8-10 04:19 PM 提升

好友昏迷!張寶兒晒黑白照出事袁偉豪護花 E-mail 此主題給朋友

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180810/bkn-20180810000955644-0810_00862_001.html
藝人余德丞昨晚踢波期間不適被送入院,至今仍留在深切治療部(ICU)留醫,圈中不少藝人都有在社交網發文為他祈禱和集氣。而有份一同演出劇集《鐵探》的張寶兒上載一張余德丞與同劇演員食飯的黑白照,未幾,張寶兒立即將黑白照「下架」,再重新上載一張一模一樣的彩色相片,但短短的時間已經被一眾網民鬧爆。

張寶兒急急回應網民解釋:「我見到都嚇一嚇!一個月前我係draft設定咗圖片filter,今日鋪(post)前改了顏色,但鋪(post)後卻發現佢仲儲存咗一部分之前設定。所以唯有九秒九下架重新設定。希望大家不要有誤會!」不過,大批網民仍不接受她的解釋,繼續鬧爆。

之後,袁偉豪見女友遭網友圍剿,忍不住護花叫眾人到他的IG留言:「相信大家都攰啦!若然想繼續發表的話,到benontheroad留下你們的意見好歡迎,不用再你一言我一語吧!come on!」

見到男友咁緊張自己,張寶兒就回應:「謝謝你。不過不用為我擋。我要解釋的已經解釋過,各人喜歡如何理解可能關乎各人的價值觀。如果是心水清的,或者願意認識我的,就會願意知道我是甚麼人——可能還是有點大意(對不起,我也在一天天學習成長),但絕對對自己的心性和思考有要求。我相信愛是最大的力量,所以會盡我的努力愛身邊所有人。對不起,在你專注開工的時候為你帶來麻煩。請不用把精力放在這裡(裏),我們好好祝福德丞要平安,繼續為他凝聚正能量就好了。」

回覆 引用 TOP

好心袁偉豪柒少陣...張寶兒都認哂衰...
袁偉豪博x

呢2條友好想搞大件事咁……
唔淡化……
唔知博乜呢……

我看到黑白照時也嚇一跳
但她很快便改了
相信真的不是有心
放過她吧

回覆 引用 TOP

留意 近年 張寶兒 天天見報 過日, 佢好似在公司冇乜野做咁....

回覆 引用 TOP

呢D蠢才真係.....!!

我真係唔信,佢上載黑白相,係無心之失!!

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2018-8-10 03:52 PM 發表

唔淡化……
唔知博乜呢……
好心袁偉豪,正正經經,專心事業發展喇; 群埋D咁既女人無益架!!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-8-10 04:08 PM 發表

好心袁偉豪,正正經經,專心事業發展喇; 群埋D咁既女人無益架!!
去到書局,睇到佢本寫真……
反胃……

袁生咁搞一搞,小事都變大事。上次睇戲已經係咁!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2018-8-10 03:52 PM 發表

唔淡化……
唔知博乜呢……
呢2條友好反感...尤其袁木

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2018-8-10 04:10 PM 發表

去到書局,睇到佢本寫真……
反胃……
可能人地出本寫真找老細揾食

張小姐好自為之啦!每次都要男朋友同你孭鑊!佢次次為左你都俾人鬧,你少出句聲,少po ig得唔得?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nbachung101 於 2018-8-10 04:17 PM 發表

可能人地出本寫真找老細揾食
張宝边有出寫真呀, 張宝兒家裡好有錢, 又青春, 外國大學畢業. 袁生連岑杏都唔要, 當然護佢.

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-8-10 04:05 PM 發表

呢D蠢才真係.....!!

我真係唔信,佢上載黑白相,係無心之失!!
個白痴妹當人唔識玩ig 咁。藉口同原因,我地仲識分既。

回覆 引用 TOP

人家仲係深切治療部搏鬥近……
佢地就已經成功見報了……

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。