註冊 登入

[收藏分享] 春彩翡翠

春彩翡翠 E-mail 此主題給朋友

大家好,小妺貪得意入左件冰種春彩福壽果,賣家話係種老,質高 水頭足 呢d都係生意手法啦 吾係點氹我落搭 不過打燈或就甘睇都比較小綿冇甘多雜質 應該都算比較好小小的貨色吧!去相大家幫下眼!

精選樓盤
引用:
原帖由 百厭囡 於 2018-8-13 05:32 PM 發表

大家好,小妺貪得意入左件冰種春彩福壽果,賣家話係種老,質高 水頭足 呢d都係生意手法啦 吾係點氹我落搭 不過打燈或就甘睇都比較小綿冇甘多雜質 應該都算比較好小小的貨色吧!去相大家幫下眼! ...
1. 這件不是冰種
2. 這件帶一點灰味

引用:
原帖由 aln794 於 2018-8-14 09:51 AM 發表

1. 這件不是冰種
2. 這件帶一點灰味
甘係咩種呢? 灰都係既..

回覆 引用 TOP

糯種?

引用:
原帖由 kpp730 於 2018-8-14 08:14 PM 發表

糯種?
應該是冰糯吧,比一般豆種通透啲的!

引用:
原帖由 百厭囡 於 2018-8-14 08:36 PM 發表

應該是冰糯吧,比一般豆種通透啲的!
都靚啦,冰種貼身帶會透d,個人經驗!

引用:
原帖由 kpp730 於 2018-8-14 08:39 PM 發表

都靚啦,冰種貼身帶會透d,個人經驗!
多謝你既欣賞,如果再粉紫d再綠d,應該價值會高d,呢件1800 應該還可以吧!下次包k金扣再配戴!

引用:
原帖由 百厭囡 於 2018-8-14 08:52 PM 發表

多謝你既欣賞,如果再粉紫d再綠d,應該價值會高d,呢件1800 應該還可以吧!下次包k金扣再配戴!
咁紫d, 綠d, 又唔係依個價既,我覺得好好了

回覆 引用 TOP

有D灰味,不過千八,0K啦。

回覆 引用 TOP

糯化種 會卡石頭 灰底種嫩

引用:
原帖由 fb661856c5ed6f 於 2018-8-15 03:13 AM 發表

種嫰即是新石?會卡石頭即是什麼?

我自己有一粒春彩

引用:
原帖由 fb661856c5ed6f 於 2018-8-15 03:13 AM 發表

同問,咩係卡石頭?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 左陸奧守包保 於 2018-8-15 05:43 PM 發表

我自己有一粒春彩
師兄粒真色真彩 好靚

引用:
原帖由 左陸奧守包保 於 2018-8-15 05:43 PM 發表

我自己有一粒春彩
師兄玉上粒玉珠好鬼靚!

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。