• 瀏覽: 38,297
  • 回覆: 59
很久前做過統計,現在再發起一次。

投票項目 ( 多選 : 最多可選 3 項 ) 參與人數 175

1. Rolex Daytona any model
2. Rolex GMT any model
3. Rolex Submariner any model
4. Rolex Sea Dweller / Deep Sea
5. Rolex Sky Dweller
6. Patek Philippe Nautilus any model
7. Patek Philippe Aquanaut any model
8. Audemars Piguet Royal Oak any model
9. Audemars Piguet Royal Oak Offshore any model
10. Others. Please specify below.
3,但小弟唔係排緊,係儲緊子彈中。

天下有兩難:登天難,求人更難。

天下有兩苦:黃連苦,貧困更苦。

人間有兩險:山高險,人心更險。

人間有兩薄:春冰薄,人情更薄。

知其難,守其苦,測其險,忍其薄。
我都係3,Deep sea blue, 排左好耐都冇聲氣

排緊Sky Dweller

排緊1,2,3

排1,6

唔知算唔算排,排到都唔捨得

1,但可能排到2046

3 , 早兩日先開始排,盲十應該好快有。

向炒價說不!
冇乜資格排嘢,純粹留個帖支持吓。

排緊ap15400同tudor gmt

引用:
原帖由 mrenvy 於 2018-8-26 07:59 PM 發表

很久前做過統計,現在再發起一次。
Envy師兄,你自己排緊那一隻?

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2018-8-30 07:48 AM 發表

Envy師兄,你自己排緊那一隻?
126711 root beer.

引用:
原帖由 mrenvy 於 2018-8-30 08:01 AM 發表

126711 root beer.
呢隻正呀👍🏻,不過如果唔食炒價可能要排多一陣。請問排左幾耐呀,祝早日可以到手。

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2018-8-30 08:05 AM 發表

呢隻正呀👍🏻,不過如果唔食炒價可能要排多一陣。請問排左幾耐呀,祝早日可以到手。
排咗幾個月,不過未有跟進,隨緣。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]