• 瀏覽: 2,390
  • 回覆: 15
多謝妳;為香港增光
永遠支持妳
https://youtu.be/FXrPDeCtSPc進入香討影片區

我先係正貨爸爸....夢想做...
但做到了又如何,又係一剎那的光輝....

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
始於睇唔到安儀係桌球上有天份

好心唔好再報名啦,浪費納稅人金錢,輸比個二打六,五局波打二個幾鐘,救命!

引用:
原帖由 pattern 於 2018-9-6 07:36 PM 發表

始於睇唔到安儀係桌球上有天份
咁喺資格賽出局的張家瑋點算?反而之前U21輸俾張家瑋的譚潤峰入到正賽

這是我的Blog:我的第一天地
大家千萬不能說一姐垃圾;佢係尼版好多粉絲架;嘻嘻

引用:
原帖由 雪山明月 於 2018-9-6 08:10 PM 發表

好心唔好再報名啦,浪費納稅人金錢,輸比個二打六,五局波打二個幾鐘,救命!
我之前全面分析一姐技術及打法后;比人串到收皮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我的仔仔叫穎穎 於 2018-9-7 12:31 PM 發表

大家千萬不能說一姐垃圾;佢係尼版好多粉絲架;嘻嘻
麻煩你睇下現時香港男子球手的情況,頭32名有唔少都好唔穩定,排名低過安儀唔好怨人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 likahokeith 於 2018-9-6 08:11 PM 發表

咁喺資格賽出局的張家瑋點算?反而之前U21輸俾張家瑋的譚潤峰入到正賽
我很少很少睇Local球手打波(包括安儀),只係近來睇過一D安儀比賽Utube,都睇過少少張家瑋資格賽及Local比賽,張係資格賽面對較高層次對手,打唔出local比賽時得心應手進攻,覺得佢係整個snooker層面好仲好fresh grad

引用:
原帖由 pattern 於 2018-9-7 11:31 PM 發表

我很少很少睇Local球手打波(包括安儀),只係近來睇過一D安儀比賽Utube,都睇過少少張家瑋資格賽及Local比賽,張係資格賽面對較高層次對手,打唔出local比賽時得心應手進攻,覺得佢係整個snooker層面好仲好fresh grad ...
最慘既係,張家瑋剛剛喺U21比賽贏之餘仲打出三杆過百

回覆 引用 TOP

有無片睇下咁呀

引用:
原帖由 pattern 於 2018-9-8 02:33 PM 發表

有無片睇下咁呀
可以去宇宙桌球城的Facebook搵下

回覆 引用 TOP

其實冇 onyee 只靠 Marco , 香港桌球資源可能仲少

自主品牌 - RED CRAFT CUE(前名小魚球杆)
引用:
原帖由 小魚147 於 2018-9-8 04:37 PM 發表

其實冇 onyee 只靠 Marco , 香港桌球資源可能仲少
而家問題係安儀就快30歲,比較後生的就只有溫家琪同房微微兩個,要接到棒真係有D難度

引用:
原帖由 likahokeith 於 2018-9-8 05:15 PM 發表

而家問題係安儀就快30歲,比較後生的就只有溫家琪同房微微兩個,要接到棒真係有D難度
....你...其實知唔知溫家琪幾多歲?

引用:
原帖由 雪山明月 於 2018-9-6 08:10 PM 發表

Lukas kleckers 唔係二打六

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]