註冊 登入

新手問十號波架車泊爛地… 香討焦點

新手問十號波架車泊爛地… E-mail 此主題給朋友

有乜防風措施?堅請教,不是暑假L.

在車內放磚頭或石頭,降低車輛重心和增加汽車重量。

泊返入室內場

引用:
原帖由 Boop-boop 於 2018-9-12 06:47 PM 發表

泊返入室內場
似乎最穩陣…

泊杏花邨

泊幾日停車場洗得幾多錢

回覆 引用 TOP

比我泊返室內,唔好駁啦,如果我住杏花邨都唔泊地庫,情願泊第二個樓上停車場,見過鬼仲唔怕黑咩

睇黎樓主係真心膠, 呢D問題得兩個選擇, 一係照泊室外, 一係改泊室內!

咁都要問, 一係無腦, 一係派膠~

引用:
原帖由 P7F4 於 2018-9-12 06:37 PM 發表

有乜防風措施?堅請教,不是暑假L.
由佢,吹爛claim 保險買部新

引用:
原帖由 CAVOK 於 2018-9-12 11:40 AM 發表

在車內放磚頭或石頭,降低車輛重心和增加汽車重量。
派膠?

回覆 引用 TOP

泊上megabox, 無得輸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keho4 於 2018-9-12 20:16 發表

由佢,吹爛claim 保險買部新
你有車牌沒有

泊上MEGABOX, 十幾層高, 好安全啦

泊上海運頂層!

頭可斷,血可流,腿上書釘定要留

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 P7F4 於 2018-9-12 07:21 PM 發表

似乎最穩陣…
X10

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。