註冊 登入

鍾舒祺 - 裸泳

鍾舒祺 - 裸泳 E-mail 此主題給朋友

作詞: 藍奕邦
作曲: 王雙駿
編曲: 王雙駿
監製: 王雙駿

矜貴 浮游在這染缸誰會不顧身世
外露完美的曲線卻恐懼人見底

任由我 稜角滿身人才豐盛
大眾拜跪神聖
何妨由我當妖精

逐件皮革脫清
無人曾說過假純情至能扭擰
逐格看清
人無邪到最坦蕩才處亂不驚

你們 在矯情  我在 獨個裸泳

高貴 為何就要對崩壞的充滿羞愧
沉淪時也應遮蓋瘡疤艷麗到底

妒忌我 鰭翅滿身才能暢泳
話我褻瀆神聖
若是未夠膽剝清

別擲下偽正經
無人曾說過假純情至能扭擰
逐格看清
人無邪到最坦蕩才處亂不驚

你們 在矯情  我在 獨個裸泳

若是未夠膽剝清
別擲下偽正經
又妒忌我背影
輪廓高清
自在地獻醜比捏造更時興

別擲下偽正經
如旁人拆穿假純情你就喪命
讓我脫清
像是活到最坦蕩來叫人蘇醒

我還 在裸泳  替人 綻放騷勁

回覆 引用 TOP

鍾舒淇???
應該冇人想睇佢裸泳...

隻歌應該比細龍太唱

回覆 引用 TOP

藍邦有冇睇 呢
比陳偉琪唱啦d詞咁爆
中舒其真係太似骷髏骨
冇瑕想woo 道友婆咁look
又瘦又鼻環

一係周秀娜都得

引用:
原帖由 sosonicegal 於 2018-9-14 12:14 PM 發表

藍邦有冇睇 呢
比陳偉琪唱啦d詞咁爆
中舒其真係太似骷髏骨
冇瑕想woo 道友婆咁look
又瘦又鼻環

一係周秀娜都得
邊個係陳偉琪?

引用:
原帖由 kingdomanga 於 2018-9-14 01:40 PM 發表

邊個係陳偉琪?
波霸女星 大台

引用:
原帖由 sosonicegal 於 2018-9-14 08:03 PM 發表

波霸女星 大台
拍過3日2夜限奶前,對波35E

回覆 引用 TOP

藍邦邦不知幾想自己裸泳
做美人魚
寫比d性感女唱嘛, 個位中舒淇好似綠魔.....

藍生約埋Eric K....裸泳

引用:
原帖由 sosonicegal 於 2018-9-15 12:38 AM 發表

藍邦邦不知幾想自己裸泳
做美人魚
寫比d性感女唱嘛, 個位中舒淇好似綠魔.....

藍生約埋Eric K....裸泳
鍾舒其真係好樣衰 又冇身材 唔好flirt我 會陽委lor

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。