註冊 登入

[遊戲新聞] Capcom Beat'Em Up Bundle橫向打鬥遊戲合集

本主題由 sonicjet 於 2018-9-29 10:11 PM 置頂
引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-20 11:52 AM 發表

呢D古老模擬器, 用幾舊水的樹莓派都唔會lag喇..... switch點會lag? 你指Online會lag?  係咪switch版好多人出街打, 用廢network?
老老實實,如果屋企有位,真係成部街機買返去仲正,街機就係要成座咁先係個回事。

精選樓盤
引用:
原帖由 jalm 於 2018-9-20 18:08 發表

老老實實,如果屋企有位,真係成部街機買返去仲正,街機就係要成座咁先係個回事。
咁冇online喎

有冇人買左?
online同人連線打會唔會lag?
唔lag就入手,thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-20 08:45 PM 發表

咁冇online喎
月光寶盒兩個連大制……得左!

引用:
原帖由 clleo 於 2018-9-20 21:12 發表

月光寶盒兩個連大制……得左!
Ps4一樣可1機4打,但你屋企成日有人online? 你唔想隨時同其他friend一齊打?

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-20 09:42 PM 發表

Ps4一樣可1機4打,但你屋企成日有人online? 你唔想隨時同其他friend一齊打?
係囉~用ps4玩呢啲街機game都係一樣嘛~況且啲質素一定好過嗰啲乜乜寶盒啦~就算真係以$156買吞食天地同final fight兩隻,我都話抵買更何況$156有7個game...

回覆 引用 TOP

已經買左,係咪冇set遊戲全畫面

Online 多人玩嗎?

引用:
原帖由 言論自由 於 2018-9-20 23:29 發表

已經買左,係咪冇set遊戲全畫面
係.....如果多人鬧, 我估佢會出patch加番.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acos3ltd 於 2018-9-20 23:59 發表

Online 多人玩嗎?
為免遇到豬隊搶食同亂衝拉唔到畫面, 我估唔少人會開private然後約friend玩.... 我地琴晚一班frd都係開private.

$156比想像中平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-21 09:33 AM 發表

為免遇到豬隊搶食同亂衝拉唔到畫面, 我估唔少人會開private然後約friend玩.... 我地琴晚一班frd都係開private.
請問點開私房

引用:
原帖由 Rugawa06 於 2018-9-21 10:03 發表

請問點開私房
去online度create lobby, 有得set private

回覆 引用 TOP

日本會在2018/12推出實體。
另外一提。

美版比日版便宜(數碼下載)
*便宜很多。

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-9-21 12:50 發表

日本會在2018/12推出實體。
另外一提。

美版比日版便宜(數碼下載)
*便宜很多。
唔駛咩美版日版, 其實港版個價已經等如美版咁平.

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。