註冊 登入

[遊戲新聞] Capcom Beat'Em Up Bundle橫向打鬥遊戲合集

本主題由 sonicjet 於 2018-9-29 10:11 PM 置頂
引用:
原帖由 getterwing 於 2018/9/21 12:59 發表

唔駛咩美版日版, 其實港版個價已經等如美版咁平.
再提及, 日本版貴到收3300yen,這也是12月推出實體時的售價。

精選樓盤
引用:
原帖由 esprithk 於 2018-9-21 13:02 發表

再提及, 日本版貴到收3300yen,這也是12月推出實體時的售價。
美版us$19.99, 其實計番匯價, 同港版HK$156 一樣喇.
美版優勢係早兩日出, 但依家港版都出左, 唔駛專登搵美版了.

引用:
原帖由 getterwing 於 2018/9/21 13:07 發表

美版us$19.99, 其實計番匯價, 同港版HK$156 一樣喇.
美版優勢係早兩日出, 但依家港版都出左, 唔駛專登搵美版了.
我講緊12月出bluray實體版。 

附件

2018-9-21 01:10 PM

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-9-21 13:10 發表

我講緊12月出bluray實體版。  
是旦你講咩都好喇...好簡單, 香港psn賣下載版$156, 比美版us$19.99仲要平.
而且打開機都知, 除非psn大減價, 否則香港的碟版會比香港psn dl版更平..............即係到時香港碟版再比美版平更多.

其實等幾個月買得碟版, 即係想珍藏, 咁就不如直接買e-capcom隻特典版喇, 13800 yen, 果本扮成cps2的圖集真係正呀~

講完.

回覆 引用 TOP

你地玩ps4版完全無lag?

引用:
原帖由 hako 於 2018-9-21 20:03 發表

你地玩ps4版完全無lag?
我連香港friend, 三打都零lag

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-22 01:09 PM 發表

D&D 4打

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-22 01:09 PM 發表

早知買ps4版

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jalm 於 2018-9-22 20:58 發表

D&D 4打
呢個bundle冇D&D, 不過隻battle circuit有4打, 但我玩果時得3個frd, 未試到4打.

回覆 引用 TOP

啱啱online玩完吞食天地 3人 每版一多人就會lag
同埋每次有人入黎觀戰都會停幾秒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jalm 於 2018-9-22 08:58 PM 發表

D&D 4打
D&D 呢個正吖 出返就好喇

回覆 引用 TOP

請問網上打有冇隨機搵隊友打

引用:
原帖由 Auron75 於 2018-9-23 11:11 發表

請問網上打有冇隨機搵隊友打
有,但少人,我估個個都set private, 否則俾個人歐美玩家入來就實lag

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-23 06:04 PM 發表

有,但少人,我估個個都set private, 否則俾個人歐美玩家入來就實lag
咁我買嚟試下先 因為我啲friend冇乜玩

回覆 引用 TOP

請問吞食天地可否單機offline 雙打?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。