註冊 登入

[遊戲新聞] Capcom Beat'Em Up Bundle橫向打鬥遊戲合集

本主題由 sonicjet 於 2018-9-29 10:11 PM 置頂
想玩恐龍快打,居然冇

精選樓盤
引用:
原帖由 pk020 於 2018-9-24 14:52 發表

想玩恐龍快打,居然冇
美漫改編的, 可能capcom拿唔到license再出.

回覆 引用 TOP

如果淨係識隻吞食天地(PS1年代玩過非黑膠碟版)
又值唔值得買呢?

諗緊等PS4下載版年尾可能會有的特價買好,
定買NS版用手提MODE玩好?
始終佢係舊世代2D畫面嘢。

LEGO It's a new toy every day

回覆 引用 TOP

請問各位巴打,單機可唔可以雙打?揀咗吞食天地,但入咗去揀嚟揀去都搵唔到邊度校雙打。

已解決,可以雙打喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pk020 於 2018-9-24 02:52 PM 發表

想玩恐龍快打,居然冇
異形都無,呢2隻有埋仲完整,不過老實20前電腦game(都未使去到模疑器)都打到厭尤其吞食,番吾到以前lu haha, 幻想下有人會出隻新世代真·雙截龍,真·final fight,真.戰斧or真.格鬥三人組算

引用:
原帖由 飲開天津露酒 於 2018-9-25 01:01 發表

異形都無,呢2隻有埋仲完整,不過老實20前電腦game(都未使去到模疑器)都打到厭尤其吞食,番吾到以前lu haha, 幻想下有人會出隻新世代真·雙截龍,真·final fight,真.戰斧or真.格鬥三人組算 ...
今次冇出果D, 即係恐龍, 兩隻D&D, punisher, 異形vs鐵血戰士, 全部都係其他公司license

Marvel 同FOX呢D , 我估真係冇咁易批license俾capcom出番, 尤其是係呢D大鑊飯合輯.   印象中, 除左TSR同本宮廣志俾過license俾吞食天地同D&D合輯, 其他幾隻licensed game在呢廿幾年來係好似係完全冇出過家用版.

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-25 11:16 AM 發表

今次冇出果D, 即係恐龍, 兩隻D&D, punisher, 異形vs鐵血戰士, 全部都係其他公司license

Marvel 同FOX呢D , 我估真係冇咁易批license俾capcom出番, 尤其是係呢D大鑊飯合輯.   印象中, 除左TSR同本宮廣志俾過license俾吞食天地同D&D合輯, 其他幾隻licensed game在呢廿幾年來係好似係完全冇出過家用版. ...
要俾licensed都可能唔係問題,只怕持有licensed嗰啲公司唔肯批都冇佢符...

回覆 引用 TOP

正wow

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-14 09:55 發表

有online合作!
-Final Fight
-King of Dragons
-Captain Commando
-Knights of the Round
-Warriors of Fate
-Armored Warriors
-Battle Circuit.

9月20日上下載版,實體版要到12月
可惜冇2隻D&D同異形vs鐵血戰士, 可能因為版權問題

htt ...
出左新patch, 加左scanline同其他畫面效果,同埋改良大廳功能。

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-11-7 04:15 PM 發表

出左新patch, 加左scanline同其他畫面效果,同埋改良大廳功能。
請問我已經有下載版,點先可以追加呢個patch?
係追加內容又見唔到有!
謝謝

引用:
原帖由 言論自由 於 2018-11-7 05:10 PM 發表

請問我已經有下載版,點先可以追加呢個patch?
係追加內容又見唔到有!
謝謝
如果你係新買數字版嘅話,隻game已經包含個patch架喇...,若是唔係新買都會有更新檔下載。

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2018-11-7 05:48 PM 發表

如果你係新買數字版嘅話,隻game已經包含個patch架喇...,若是唔係新買都會有更新檔下載。
thanks ching

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

買左,以前無錢打爆機,依家可以無限continue

回覆 引用 TOP

以前有隻叫 電精 既都好正,唔記得係咪 capcom

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。